Avo Keel euromängu eel: Horvaatia tiim on hoopis teisest puust kui eelmine vastane

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Valitsev Eesti meister Pärnu võrkpalliklubi läheb CEV Challenge Cupi põhiturniiri esimeses ringis vastamisi Horvaatia liiga mulluse hõbedameeskonnaga.
Valitsev Eesti meister Pärnu võrkpalliklubi läheb CEV Challenge Cupi põhiturniiri esimeses ringis vastamisi Horvaatia liiga mulluse hõbedameeskonnaga. Foto: Tairo Lutter

Ülehomme õhtul Pärnu spordihallis toimuvaks CEV Challenge Cupi 1/16-finaali avamänguks valmistuva Pärnu võrkpalliklubi tiimi peatreeneri Avo Keele sõnutsi on pärnakate vastu astuv Horvaatia klubi Kaštela Mladosti Ribola hoopis kõvemast puust kui eurosarja eelringi vastane Rootsi tšempion Linköping.

“Neil on tugev serv ja nad mängivad tänapäevast agressiivset ja kiiret mängu,” märkis Keel. “Ühtegi paha sõna vastase kohta öelda pole. Kui tugevad nad on, saab selgeks siis, kui nendega väljakul kokku saame.”

Keele jutu järgi paistab vastaste rivistus silma sellega, et üks tiimi tempomehi on vasakukäeline. “Seda on pealtvaatajatelgi huvitav jälgida, sest see on üsna harv juhtum, mis meie blokile tähendab tavalisest veidi teistsugust tegutsemist,” tõdes peatreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles