Ettevõtja kingib igale kodukoha õpilasele suitsuanduri

Pärnu Postimees
Copy
Patareiga ühendatud suitsuandur tuleb paigaldada lakke, võimalikult toa keskele: seal avastab see tulekahju kõige kiiremini olenemata tulekolde asukohast ruumis. Kaugus seintest, lampidest ja ventilatsiooniavadest peaks olema vähemalt pool meetrit.
Patareiga ühendatud suitsuandur tuleb paigaldada lakke, võimalikult toa keskele: seal avastab see tulekahju kõige kiiremini olenemata tulekolde asukohast ruumis. Kaugus seintest, lampidest ja ventilatsiooniavadest peaks olema vähemalt pool meetrit. Foto: Sander Ilvest

Homme saab Sindi gümnaasiumi iga õpilane suitsuanduri, mille soetamist rahastas kooli hoolekogu esimees Toomas Kandima.

Elupäästevahendite üleandmisel saavad sõna nii Kandima kui Tarmo Voltein, kes päästeametnikuna annab õpilastele lühiülevaate suitsuanduri vajalikkusest.

“Teema on aktuaalne ja suitsuandur on kodus hädavajalik,” tuletas Voltein pühade eel meelde, kutsudes teisigi koole ja asutusi panustama oma inimeste ohutusse. 

Sindi ettevõtja, Tori vallavolikogu liige ja Sindi gümnaasiumi hoolekogu esimees Toomas Kandima aitas rahastada suitsuandurite ostu iga kohaliku kooli õpilase koju.
Sindi ettevõtja, Tori vallavolikogu liige ja Sindi gümnaasiumi hoolekogu esimees Toomas Kandima aitas rahastada suitsuandurite ostu iga kohaliku kooli õpilase koju. Foto: Urmas Luik/Parnu Postimees
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles