Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2019/12/20/12825552t1h8f67.jpg)
Olen alati piparkoogitaina valmistamist pigem keeruliseks kunstiks pidanud ja meelepärase maitsega pätsikese poest koju toonud. Sel aastal palusin kokandusspetsialistil ja Pärnumaa noorte kokandusringide juhendajal Marek Sillal end käekõrval läbi tainateo juhatada.
Paikuse noortekeskuses leiab kokandusringi ruumi üles mõnusasti ninna tungiva piparkoogilõhna järgi. Õpetaja Sild on jõudnud lauale valmis panna juba kõik tainasse minevad komponendid. Alustada tuleb kätepesust ja apelsinikoore riivimisest. Kuna kumbki ei tundu üleliia keeruline, asun hoogsalt tööle.