Sisukord
Elu
Postimees

Tsitrus ja tatar lisavad piparkoogitainale maitsenüansse

2 min lugemist
Pärnumaa noorte kokandusringide juhendaja Marek Sild raputab viimase koostisainena taina­segusse varem valmis kaalutud koguse toortatrajahu. FOTO: Urmas Luik

Olen alati piparkoogitaina valmis­tamist pigem keeruliseks kunstiks pidanud ja meelepärase maitsega pätsikese poest koju toonud. Sel aastal palusin kokandusspetsialistil ja Pärnumaa noorte kokandusringide juhendajal Marek Sillal end käekõrval läbi tainateo juhatada.

Artikkel kuulatav
Postimees digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Paikuse noortekeskuses leiab kokandusringi ruumi üles mõnusasti ninna tungiva piparkoogilõhna järgi. Õpetaja Sild on jõudnud lauale valmis panna juba kõik tainasse minevad komponendid. Alustada tuleb kätepesust ja apelsinikoore riivimisest. Kuna kumbki ei tundu üleliia ­keeruline, asun hoogsalt tööle.

Suhkrusiirupisse läheb piparkoogimaitseaine ja riivitud apelsinikoor. FOTO: Urmas Luik
20.12.2019 28.12.2019
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
LOGI SISSE
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto