Raja jäi Kanteri vastu aeglaseks

Copy

Teisel jõulupühal Rakveres spordikuulsuste jõuluturniiril võidutsesid motosportlased Priit Rätsep ja Kristel Raba. Kohtunikuametit pidanud Allar Raja pidi publikule närvikõdi pakkunud show’l tunnistama olümpiavõitja Gerd Kanteri paremust.

15. korda toimunud meelelahutuslikust turniirist võitsid osa paljud tuntud spordiässad eesotsas epeevehklejate Katrina Lehise ja Nikolai Novosjoloviga. Spordialade valikusse kuulusid vehklemine, alkovaba õllekasti aja peale hoidmine, korvpallivisked, õhupuhuriga takistuse liigutamine, rippumine ja reaktsioonimäng, mis keskendus Eesti spordimuuseumi tegemistele.

Spordisõu võidutrofee kuulus 70 punktiga motosportlastele Priit Rätsepale ja Kristel Rabale. Järgnesid Lehis ja Novosjolov (63) ning triatleedid Kaidi Kivioja ja Kirill Kotšegarov (61). Ainsa pärnumaalasena oli võistlustules 2018. aasta maadluse Euroopa meistrivõistluste hõbemedalisti Helary Mägisalut, kes koos Epp Mäega platseerus 59 punktiga üldkokkuvõttes neljandaks. Kaheksa võistluspaari seas tegid kaasa seitsmenda koha saavutanud koomikud Tõnis Niinemets ja Henrik Kalmet juunior.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles