Pärnu Postimehe fotograafid Mailiis Ollino ja Urmas Luik panid kokku ülevaate möödunud aasta erilistest sündmustest, põnevamatest persoonidest ja kaunimatest hetkedest läbi kaamerasilma.

Päästetud võsavillemi uskumatu seiklus

Sindi paisul päästsid töömehed jäisest jõest omast arust koera, soojendasid teda autos jalgade vahel ja viisid loomakliinikusse, kus põhjalikumal ülevaatusel loom osutus hoopis hundiks.

Foto: Mailiis Ollino

Päikeseloojang Papiniidu silla alt

Pärnu Kesklinna silla seisukord on oodatust halvem. Selline uudis pani linnavalitsuse tegutsema uue silla ehitamiseks, kuulutades välja Raba–Laia tänava silla arhitektuurivõistluse. Ehitust loodetakse alustada 2021. aastal.  

Viimati rajati Pärnusse sild (fotol) üle Papiniidu jõekääru 1976. aastal.

Foto: Mailiis Ollino

Kiired ringid

Sääreväristajate võidusõit tekitas Audru vallapäevadel elevust.

Sääreväristajate peremehed valisid mõõduvõtuks eri trennivormi. Kui üks noormees läbis ringi kollase-mustatriibulistes põlvikutes, köitis teine tähelepanu suvise ülikonnaga. Kiiver ei puudunud kellelgi.

Foto: Mailiis Ollino

Sada aastaringi

Helmi Treiblut tähistas 100. sünnipäeva lõbusates sokkides. Kui vanaproua oli ajalehte sirvides spordiküljeni jõudnud, oli ta öelnud, et see on vanematele inimestele. 

Foto: Mailiis Ollino
Foto: Mailiis Ollino

Pärnulanna Jevgenia Priezzeva, kellel täitus 100 aastat, loeb siiani ajalehte prillideta. "Ärge olge kellegi peale kadedad ja armastage oma lähedasi," avaldas juubilar pikaealisuse saladuse.

Foto: Mailiis Ollino

Must kass

Kamali külas kortermaja taga õunaaia kaevust leiti 76aastase mehe surnukeha. Mis asjaoludel mees kaevu sattus, ei ole teada, kuid kaevu kõrval kasvav punase sõstra põõsas ja poolik marjaämber lubavad aimata tema seal olemise eesmärki.

Foto: Mailiis Ollino

Vaadake Mailiis Ollino teisi mulluseid jäädvustusi galeriist!

Päikesepaistel peesitamas

Aprilli alguses oli suvepealinna randade heakorra eest vastutava ettevõtte töödejuhi telefon punane: Vana-Pärnu rannas jalutajad andsid teada, et linnalehmade karjamaal peesitab viigerhülge poeg. Merest kaugele sattunud karvakala ei osanud ilmselt ise vee äärde tagasi loivata. Sellest hoolimata nautis hülgepoeg mõnuga sooja kevadpäikest.

Foto: Urmas Luik

Ei usu!

Aasta alguses riigikogu valimistel lasid pärnakad valimisurni 110 kehtetut sedelit. See moodustas ligikaudu 0,8 protsenti paberhäälte üldarvust.

Foto: Urmas Luik

Pehme, valge, karvane ... nälginud ja väljasuremisohus

Paljud suvepealinna noored kogunesid läbi aasta, et pöörata tähelepanu kliimamuutusele.

Foto: Urmas Luik

Vaadake Urmas Luige teisi mulluseid jäädvustusi galeriist!

Kommentaarid
Copy