Kolledžis defineeritakse armastust

Andris Tammela
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vello Salo.
Vello Salo. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Sütevaka humanitaargümnaasium ja TÜ Pärnu kolledž korraldavad uuest aastast üheskoos kord kuus avalikke loenguid, 3. jaanuaril toimuvas esimeses loengus arutleb Vello Salo teemal “Kuidas defineerida armastust?”.

Sütevaka huvijuhi Heidi Taali sõnade järgi on kahe kooli koostöö mõte jõuda rohkemate huvilisteni ja kasutada enam ära kutsutud inimeste potentsiaali. Esineja räägib kolledžis ja Sütevakas eri teemadel ning huviline võib valida ühe või kuulata mõlemat.

Teisipäeval toimuvas esimeses loengus “Kuidas defineerida armastust?” käsitleb Vello Salo armastuse mõistet eesti keeles, folklooris ja kirjanduses.

Salo on Eesti katoliku vaimulik, literaat, tõlkija ja kirjastaja. Ta on õppinud ja töötanud nõukogude okupatsiooni ajal välismaal. 1993. aastal naasis Salo Eestisse. 2001. aastast on ta Pirita kloostri preester ja tegeleb ka erinevate, peamiselt vaimuliku sisuga raamatute kirjastamise ning eestikeelse piibli uue tõlke toimetamisega.

Loeng toimub teisipäeval, 3. jaanuaril kell 16 TÜ Pärnu kolležis ja on kõigile huvilistele tasuta.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles