Jüri Otstavel: Aitäh, et sildadest kirjutate! (1)

Copy
Avalik arvamus on valdavalt seda meelt, et kuigi Kesklinna sild vajab vaieldamatult remonti, on peamine ehitada uus sild üle Pärnu jõe.
Avalik arvamus on valdavalt seda meelt, et kuigi Kesklinna sild vajab vaieldamatult remonti, on peamine ehitada uus sild üle Pärnu jõe. Foto: Mailiis Ollino

Peab olema tänulik ajakirjanik Tõnu Kannile, kes on artiklites kajastanud asjalikult Pärnu Kesklinna silla olukorda. Silla teemal on palju tarku inimesi leheveergudel sõna võtnud ja häid mõtteid avaldanud, aga linnaametnikeni ei paista need jõudvat.

Uuest sillast on räägitud paarkümmend aastat, aga näib, nagu sõidetaks vana suslaga, mis vajab küll tihti remonti, kuid kiirust ei võta juurde. Nagu aru olen saanud, jääb kõik raha taha. Ometi jagub seda uuringuteks, kuigi on niigi teada, mida tuleks teha. Jätkuks ajutiseks sillaks, Kesklinna silla kulukaks remondiks. Ent kui Raba–Pargi silla hind ületab 20 miljonit eurot, paneb linnapea projekti jälle sahtlisse paremaid aegu ootama.

Raha ei ole ju ilmast otsa saanud. Oleme valinud riigikokku oma esindajad, kes peaksid silla rahastuse teema seal tõstatama.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles