Pärnu vutimees lõi käed Paide tiimiga

Pärnu Postimees
Copy
35 korral Eesti jalgpallikoondist esindanud Pärnust pärit Sergei Mošnikov, kes eelmisel aastal esindas Leedu klubi FK Palanga, sõlmis algavaks hooajaks lepingu Paide linnameeskonnaga.
35 korral Eesti jalgpallikoondist esindanud Pärnust pärit Sergei Mošnikov, kes eelmisel aastal esindas Leedu klubi FK Palanga, sõlmis algavaks hooajaks lepingu Paide linnameeskonnaga. Foto: JOHN THYS/AFP

35 korral Eesti jalgpallikoondist esindanud Pärnust pärit Sergei Mošnikov, kes eelmisel aastal pallis Leedu FK Palanga klubis, sõlmis algavaks hooajaks lepingu Paide linnameeskonnaga.

32aastane Mošnikov on tulnud kolmel korral Eesti meistriks: 2010. ja 2011. aastal FC Flora ning 2016. aastal FC Infonetiga. Eelmisel hooajal FK Palanga kapten olnud Mošnikov on mänginud mitmes Hollandi, Poola, Kasahstani, Valgevene ja Soome klubiski.

Eesti A-koondises debüteeris Mošnikov 2010. aastal 0:0 viigimängus Lätiga, 35 mänguga on ta löönud kaks väravat (Gibraltarile ja Maltale).

Pärnus sündinud poolkaitsja tegi Eesti meistriliiga debüüdi FC Flora ridades 2006. aastal, kokku on Mošnikov osalenud 192 Premium liiga mängus ja löönud 37 väravat.

Paide linnameeskonna peatreeneri Vjatšeslav Zahovaiko sõnutsi ei pea Eesti vutirahvale Mošnikovi pikalt tutvustama.

“Oleme saanud endale kvaliteetse mängija ning usun, et tema kogemus ja tase viivad meid järgmisele tasemele,” ütles peatreener. Noormängijad on saanud endale järjekordselt väga hea eeskuju.”

Paide tiimi spordidirektori Gert Kamsi hinnangul on Mošnikov väga kogenud ja erisugust jalgpallikultuuri näinud mängija.

“Tema loovus ja oskus palliga mängus on väga kõrgel tasemel ja annab kindlasti meie meeskonnale lisakäigu. Loodan, et Sergei suudab end uuel hooajal rahvuskoondisse tagasi mängida,” lausus Kams.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles