Pärnu Vaprus viigistas taliturniiril meistriliiga satsiga

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Pärnu Vapruse meeskond on tänavusel taliturniiril mänginud viiki kahe meistriliiga tiimiga.
Pärnu Vapruse meeskond on tänavusel taliturniiril mänginud viiki kahe meistriliiga tiimiga. Foto: Pärnu Vapruse Facebook

Poolteise kuu pärast algavaks esiliigahooajaks valmistuv Pärnu Vapruse vutimeeskond oli Eesti jalgpalli liidu taliturniiril B-sarjas lähedal meistriliigas mängiva Tallinna Kalevi alistamisele, ent lõpu eel said vastased kirja viigivärava.

Taliturniiri B-tasandil kaasa tegev Vaprus asus matši juhtima teise poolaja alguses, kui võrku sahistas Ronaldo Tiismaa.

Pärnakate eduseis püsis pea mängu lõpuni, ent Alger Džumadili 88. minuti värav tõi tabloole 1:1, mis jäigi kohtumise lõppresultaadiks.

Vapruse kaitsja Rasmus Ilves rääkis klubi ühismeedias, et mängu alguses ei saanud meeskond hästi mängu sisse.

“Mida aeg edasi, seda paremini saime vastase käigud kinni ja seda rohkem saime ka ise rünnata ja palli vallata. Proovisime võimalusel kiiremini ette mängida ja teisel poolajal saimegi teenitud juhtvärava. Lõpus pidime rohkem rõhku panema kaitsmisele ja kahjuks nulli hoida ei suutnud. Kokkuvõttes peame rahul olema ja edasi minema,” kommenteeris Ilves.

Pärnu Vaprus on taliturniiril 1:1 viigistanud Viljandi Tulevikuga ja pidanud tunnistama FC Kuressaare 3:0 paremust.

Pärnakate järgmine taliturniiri mäng tuleb järgmise nädala pühapäeval Maardu linnameeskonnaga.

Sel nädalavahetusel algavad taliturniiril ka D-taseme mängud: Vändra Vaprus võtab homme mõõtu Tartu Welcoga ja Pärnu jalgpalliklubi meeskond läheb vastamisi Nõmme Kalju U21 tiimiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles