Kaks nädalat enne juhiloa tagasisaamist purjuspäi roolist tabatud mees peab osalema sotsiaalprogrammis (2)

Pärnu Postimees
Copy
43aastane Sergei, kes suvel oli viieks kuuks juhiloata jäetud, tabati autoroolist purjus peaga vaid kaks nädalat enne seda, kui ta oleks juhtimisõiguse tagasi saanud.
43aastane Sergei, kes suvel oli viieks kuuks juhiloata jäetud, tabati autoroolist purjus peaga vaid kaks nädalat enne seda, kui ta oleks juhtimisõiguse tagasi saanud. Foto: Eero Vabamägi

43aastane Sergei, kes suve lõpul oli viieks kuuks juhiloata jäetud, tabati autoroolist purjus peaga vaid kaks nädalat enne seda, kui ta oleks juhtimisõiguse tagasi saanud, ja kohus määras mehele uue karistuse.

Sergeil, kellelt oli juhtimisõigus ära võetud 16. augustist 15. jaanuarini, tabati 2. jaanuari õhtul ehk vähem kui kaks nädalat enne juhtimisõiguse tagasisaamist Ford Mondeo roolist alkoholi tarvitanuna: alkomeeter näitas, et mehe ühes liitris väljahingatavas õhus oli alkoholi sisaldus 1,39 milligrammi.

Kohus karistas Sergeid kaheksa kuu pikkuse vangistusega, mida ei pöörata täitmisele, kui ta täidab poolteiseaastase katseaja jooksul kontrollnõudeid ja osaleb sotsiaalprogrammis.

Sergei tunnistas ennast kohtus süüdi ja nõustus kiirmenetluses prokuröri küsitud karistusega.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles