Sadama korvpallitiim keeras lõpusekundite vigade ja vabavisete virvarri enda kasuks

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Pärnu Sadama  korvpallimeeskonna fännidel oli täna põhjust kõvasti pasunat puhuda ja trummi lüüa, sest lahingus Tallinna Kaleviga põnevusest puudu ei tulnud. Arhiivifoto
Pärnu Sadama  korvpallimeeskonna fännidel oli täna põhjust kõvasti pasunat puhuda ja trummi lüüa, sest lahingus Tallinna Kaleviga põnevusest puudu ei tulnud. Arhiivifoto Foto: Karoliine Aus

Pärnu Sadama korvpallimeeskond pani fännid põnevusest küüsi närima, kui Eesti-Läti ühisliiga mängu lõpuminutitel Tallinna Kalevi üle tuli raske võit.

Avaveerandil haaras ohjad pealinna tiim, minnes paaril korral üheksa punktiga juhtima. Viimasel minutil said pärnakad aga kirja kolm korvi, mis vähendas vahe nelja punktini (20:24)

Teise veerandi alguses võrdsustasid Sadama pallurid seisu ja punkt punkti mängus saavutasid vaheajale minnes 41:38 edugi.

Võrdne mäng jätkus kolmandalgi veerandil, mille lõpus näitas tabloo Sadama 64:61 paremust.

Otsustaval mänguajal oli samuti kord punkti või paariga peal üks ja siis teine tiim, ent lõpuhetkede vigade, vabavisete ja time-out’ide virvarris said rõõmustada pärnakad, kes kallutasid mängu nelja punktiga enda kasuks (93:89).

Sadama suurim korvikütt oli 21 punkti visanud Norman Rüütsalu, Lauris Blaus tõi 18 ja Jeremiah Daniel Paige 14 silma. Kalevi resultatiivseimaks osutus 19 punktiga Ronald McGhee.

Pärnakad tabasid mängust viskeid 54 protsendiga ja vastastel läbis korvirõnga pool visetest.

20 vabaviskest teenis Sadam 15 punkti, Kalevi mängijad tabasid 36 vabaviskest 21.

Lauavõitluses olid tiimid pea võrdsed (32 vs. 33), resultatiivseid sööte läks pärnakatele kirja 24 vastaste 15 vastu, pallikaotusi kogunes Sadamal 20 ja pealinlastel 18.

Sadama meeskond kindlustas üheksanda võiduga viimast play-off’i kohta, ehkki tänane võit ei parandanud positsiooni.

Pärnu Sadama järgmine mäng tuleb esmaspäeval, kui kodusaalis võõrustatakse Rakvere Tarvast, kes ühisliiga pärnakatest koha võrra kõrgemal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles