Võimuliit ei leidnud linnajuhtide palga asjus üksmeelt (3)

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Kui hääletus läinuks läbi, oleks linnapea Romek Kosenkraniuse palk tõusnud 3375-lt 3875 euroni, abilinnapead hakanuks 3000 euro asemel saama 3500.
Kui hääletus läinuks läbi, oleks linnapea Romek Kosenkraniuse palk tõusnud 3375-lt 3875 euroni, abilinnapead hakanuks 3000 euro asemel saama 3500. Foto: Urmas Luik

Pärnu linnavolinikud hääletasid tänasel istungil linnapea ja abilinnapeade palgatõusu puudutava eelnõu maha. Linnajuhtide töötasu tõstmise poolt oli 13, vastu 15 volinikku. Enamik võimuliidus olevaid Isamaa poliitikuid ei võtnud hääletusest osa, vaid üks partei liikmeid esitas vastuhääle.

Kui senini on praegused koalitsioonierakonnad, kuhu kuuluvad Keskerakonna, Isamaa ja valimisliidu Pärnu Ühendab poliitikud, suutnud esitatud eelnõud volikogus vastu võtta suhteliselt üksmeelselt, jäädi seekord eriarvamusele.

Volikogu esimees ja Isamaa poliitik Andres Metsoja selgitas, et nende fraktsiooni liikmed olid linnajuhtide töötasu tõstmises eri meelt ja sellest anti teada koalitsioonipartneritelegi. “Kuna meie fraktsioon oli selles küsimuses lõhki, oli parem hääletusel mitte osaleda,” märkis ta.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles