PJK palkas konkurendi ridadest teeneka treeneri

Märt Pilme
, reporter
Copy
PJK abitreener Gert Olesk (vasakul) ja klubi president Raio Piiroja.
PJK abitreener Gert Olesk (vasakul) ja klubi president Raio Piiroja. Foto: PJK

Selleks hooajaks esiliigasse tõusnud Pärnu jalgpalliklubi (PJK) täiendas ridu Euroopa kõrgeima treenerikvalifikatsiooni ehk UEFA Pro litsentsiga Gert Oleskiga.

46aastane juhendaja esindas mängijana 13 korral Eesti koondist. Pärast mängijakarjääri nii Pärnu linnameeskonda kui Pärnu Vaprust tüürinud Olesk hakkab PJK esindusmeeskonnas täitma abitreeneri kohustusi. Peale selle on tema juhendada 2006. aastal sündinud poiste sats.

Viimati Vaprusesse kuulunud Oleski sõnutsi oli klubivahetuse taga tõsiasi, et hing ihkas uue katsumuse järele. “Pärast 16 aastat Vapruse ja linnameeskonna juures tundsin, et oleks vaja keskkonnavahetust. PJK pakkus mulle selleks soodsad tingimused ja haarasin härjal sarvist,” selgitas ta.

Ühes peatreeneri Igor Prinsiga tandemi moodustaval Oleskil on vastsetele hoolealustele kõrged lootused. “Ma usun PJK visiooni ehitada üha professionaalsem jalgpalliklubi. Tahan, et mängijad mõistaks, et nende nimel tehakse kõvasti tööd ja me ootame sarnast pühendumust vastu. PJK-l on tugev mängijate tuumik, kuid profiõhkkond ei teki üleöö,” rääkis kohalik treener.

Olesk saab abitreenerina tuleristsed punktide peale mängus 7. märtsil, mil PJK alustab esiliiga hooaega. Avamängus madistatakse koduväljakul Tallinna FC Flora duubelmeeskonnaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles