Urmas Saard: Sindi gümnaasium kuueklassiliseks kooliks?

Urmas Saard
Copy
Sindi gümnaasiumis teabejuhina töötanud Urmas Saard muretseb, et kooli gümnaasiumiosa sulgemine ei pruugi tagada põhikooli püsimajäämist.
Sindi gümnaasiumis teabejuhina töötanud Urmas Saard muretseb, et kooli gümnaasiumiosa sulgemine ei pruugi tagada põhikooli püsimajäämist. Foto: Ants Liigus

Olles mõnda aega töötanud Sindi gümnaasiumis teabejuhina, on mõistetav minu jätkuv huvi, mis toimub koolis, kuidas näeb ja suunab asjade käiku Tori vallavalitsus ja millisel viisil leiab see kajastamist ajakirjanduses.

Valla vanimal üldhariduslikul õppeasutusel, mis üle 60 aasta on järjepidevalt tegutsenud keskkoolina, on pika ajaloo vältel ette tulnud tõuse ja mõõnu, kuid viimasel ajal asub see taas tõusuteel. Seda teades poleks otstarbekas asuda välja kujunenud õppesuundade, kasvatuse ja traditsioonidega koolistruktuuri kergekäeliselt ümber korraldama.

Kooli tugevad küljed on väga head ja head tulemused aineolümpiaadidel ja maakondlikel spordivõistlustel. Endiselt leidub abiturientide seas nii kiitusega kui kuld- ja hõbemedalitega lõpetajaid. Maakonnaarvestuses paranesid Sindi gümnaasiumi eelmise kooliaasta õppetulemused 40 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles