Osavaldades selgusid vapimärkide väärilised

Pärnu Postimees
Copy
Pärnu linna osavallad annavad kõrgeima autasu 21. veebruaril üle inimestele, kes oma tegevusega on märkimisväärselt aidanud kaasa koduvalla arengule või elanike heaolule, saavutanud tähelepanuväärseid tulemusi või üldise tunnustuse kultuuri, hariduse, majanduse või eestluse edendamisel.
Pärnu linna osavallad annavad kõrgeima autasu 21. veebruaril üle inimestele, kes oma tegevusega on märkimisväärselt aidanud kaasa koduvalla arengule või elanike heaolule, saavutanud tähelepanuväärseid tulemusi või üldise tunnustuse kultuuri, hariduse, majanduse või eestluse edendamisel. Foto: Urmas Luik

Pärnu linna osavallakogud otsustasid valdade vapimärkide saajad: Tõstamaa osavallas saavad tänavu vapimärgi Birgit Pere ja Andres Kalbach, Audrus Jekaterina Kuru ja Paikusel Gerli Lehemets ja Anne Kaar.

Tõstamaa osavallas saab Birgit Pere vapimärgi kogukondliku ja kultuuritöö eest ja Andres Kalbach põllumajanduse ja talupidamise edendamise eest.

Vapimärgid antakse üle 21. veebruaril Tõstamaa rahvamajas Eesti Vabariigi 102. aastapäevale pühendatud kontsertaktusel. Esinevad kohalikud taidlejad ja avatakse Terje Atoneni fotonäitus “Kummardus Eesti mehele, pühendusega poegadele”. Tantsuks mängib ansambel Kardemon. Üritus on kõigile tasuta. 

Audru osavald valis vapimärgi kavaleriks Jekaterina Kuru kohaliku hariduselu edendamise ja pikaajalise tubli töö eest Audru lasteaia õpetaja ja direktorina. Vapimärk antakse üle samuti 21. veebruaril osavallakeskuses riigi 102. aastapäeva kontsertaktusel, kuhu külalisi oodatakse kutsetega.

Paikuse osavalla kõrgeima tunnustuse pälvisid Gerli Lehemets Paikuse raamatukogu aktiivse arendamise, kirjavaramu teenuste ajakohastamise ja raamatukogu eduka juhtimise eest ning liikumisõpetaja Anne Kaar pikaajalise panuse eest alusharidusse ja tervislike eluviiside edendamise eest.

Paikuse teenetemärgidki antakse üle 21. veebruaril osavallakeskuses kutsetega kontsertaktusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles