Priit Loog: Üritan olla avatud, siis jääb võimalus üllatuda

Copy
“Ma teen kohutavas koguses väga halbu pilte, aga selline see lust selle digikaga juba on,” lausub oma esimese näituseni jõudnud Priit Loog.
“Ma teen kohutavas koguses väga halbu pilte, aga selline see lust selle digikaga juba on,” lausub oma esimese näituseni jõudnud Priit Loog. Foto: Carolina Tagobert

Läinud aasta oli näitleja Priit Loogile kaunis pöörane: film “Tõde ja õigus”, lavastus “Ihu paradiis”, Pärnumaa kultuuripärli tiitel ja Pärnu linna aasta loomingupreemia. Kui nimetada vaid mõnda märksõna. Peale selle hakkas Loog sotsiaalmeedias tähelepanu köitma oma tänavafotograafia alla liigitatavate piltidega, mille peale paljud sõbrad ja tuttavad üllatunult küsisid: “Millal siis näitusele tulla saab?”.

Kumb tüüp te olete: kas planeerija, kes aasta alguses annab lubadusi, või vaatate aasta lõpus, mis tehtud sai, ja teete siis kokkuvõtteid?

Vastus on, et mingeid plaane teen, aga üldiselt ei midagi raudkindlat. Ja ega ma neid alati ellu vii või ei õnnestu viia. Kui teengi mingeid plaane, siis pigem enda peas. Seejuures proovin jääda ebamäärase vormi “Peaks tegema...” või “Vaatame, kas õnnestub teha...” juurde, et kukkumine ega pettumus aasta lõpus väga suur ei oleks. Eks ma siis tee aasta lõpus kokkuvõtteid ka või vähemalt käivad peast läbi mõtted, kas ja mis sai teoks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles