Kivimägi Kosenkraniusele: Aeg on kapist välja tulla! (4)

Toomas Kivimägi
Copy
“Meile pole probleem Kosenkraniuse liitumine Keskerakonnaga, ent aeg on kapist välja tulla, mitte mängida topeltmängu,” kirjutab Toomas Kivimägi.
“Meile pole probleem Kosenkraniuse liitumine Keskerakonnaga, ent aeg on kapist välja tulla, mitte mängida topeltmängu,” kirjutab Toomas Kivimägi. Foto: Mailiis Ollino

Reformierakond pole kunagi välistanud koalitsiooni valimisliiduga Pärnu Ühendab, seda enam, et ettepaneku seljad kokku panna tegi Romek Kosenkranius juba enne valimisi.

Võtsime selle pakkumise vastu, lõime käed. Meest sõnast ..., ent need sõnad maitsesid linnapeale nii hästi. Alles ei jäänud midagi. Kokkuleppeid oli tehtud rohkem, kui laua taha mahtus ...

Eelnevast hoolimata ei välista me praegugi koostööd valimisliiduga. Andrei Korobeiniku väide, et Reformierakond ei taha valimisliiduga koalitsiooni moodustada, on spinn, et mitte öelda vale, selleks et hoida valimisliitu oma rüpes. Kandvaks teljeks Kosenkraniuse lubadus liituda Keskerakonnaga. Väga lihtne ja arusaadav, ent oletan, et paljud valimisliidu liikmed pole sellega kursis.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles