Koroonaviirus rikkus sportlase ja tema abistajate plaani

Lauri Habakuk
, Pärnu Postimehe tegevtoimetaja
Copy
Iga-aastasele Raeküla Vanakooli keskuse nääripeole oli läinud aasta lõpus kutsutud vibulaskja Reena Pärnat, kelle toetuseks korraldati muu meelelahutuse kõrval võiduloosimine.
Iga-aastasele Raeküla Vanakooli keskuse nääripeole oli läinud aasta lõpus kutsutud vibulaskja Reena Pärnat, kelle toetuseks korraldati muu meelelahutuse kõrval võiduloosimine. Foto: Mikko Selg

Eelmise aasta lõpust kogusid heategijad Tokyo olümpiale püüdlevale suvepealinna vibulaskjale Reena Pärnatile Lõuna-Korea treeninglaagri raha ja täna pidanuks sportlane alustama reisi ala maailma nimekaima treeneri Kim Hyung Taki juurde, kuid koroonaviirus tõmbas ettevõtmisele vee peale.

Nii nagu paljud muud paigad nakkuskolde lähistel on ka Kim Hyung Taki nimeline vibulaskmise treeningkeskus erakorraliselt suletud.

“Tundub, et maini ei toimu seal midagi,” tõdes Pärnat. Mai lõpus ja juunis toimuvad aga juba väga olulised mõõduvõtud, sealhulgas Tokyo olümpiamängude katsevõistlused. Keset hooaega ei saaks Pärnati sõnutsi nii või teisiti teha laskmistehnika ulatuslikke muudatusi, mis tal olid treener Kimiga plaanis, kuna nendega ei jõuaks siis võistluste ajaks kohaneda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles