Lottemaa otsib suveks näitlejapisikuga noori

Pärnu Postimees
Copy
Lottemaale otsitakse suvehooajaks taas näitlejaid.
Lottemaale otsitakse suvehooajaks taas näitlejaid. Foto: Lottemaa

Sel laupäeval toimub Lottemaa teemapargis suvehooaja näitlejate avalik casting, kuhu esimest korda otsitakse soome keelt kõnelevaid näitlejaidki.

Lottemaa teemapark valib välja kümme noort näitlejat, kes juba tuntud tegelaste kõrval hakkavad kehastama uusi muinasjututegelasi, näiteks lobapidamatuse käes vaevlevat raudparti otse Austraaliast. Lottemaa jõulumaalt tuttavaks saanud lumememmgi on suvises etenduses laval. 

Peale Janno Põldma kirjutatud uute näitemängude on programmis vene- ja lätikeelsed etendused. Vene emakeelega noored on oodatud teemaparki prooviesinemisele, kuid läti keelt kõnelevad andekad näitlejad tulevad Lätist.

Sel aastal korraldatakse esimest korda casting, leidmaks soome keelt rääkivad näitlejad, et võtta soomekeelsed teemapargi külastajad vastu nende emakeeles. 

“Lottemaa on imeline koht, kus igaüks saab valida, kes ta tahab olla, ja oma anded käiku lasta: olgu ta siis muusik, meistersportlane või püstijalakoomik. Siin saab nautida suve, luues unustamatuid mälestusi nii külastajatele kui iseendale,” avaldas näitleja Karoliine Pruul, kes teemapargis töötanud selle esimesest aastast.

Reius asuv teemapark alustab juunis oma seitsmendat hooaega.
Reius asuv teemapark alustab juunis oma seitsmendat hooaega. Foto: Lottemaa

Tänavu ulatub Lottemaa näitlejate arv 60ni, kellest iga päev toimetab teemapargis 28. Teemapark otsib vähemalt 16aastaseid näitlejaid, kes soovivad põnevat ja loomingulist töösuve ja tahavad etendada Eesti laste üht populaarsemat muinasjuttu kaunis mereäärses kogu perele mõeldud teemapargis.

Prooviesinejalt oodatakse säravat enesetutvustust ja etteastet talendivoorus. Samuti peavad tulevased näitlejad olema valmis loominguliseks ülesandeks: lavastama ja esitama sketši kohapeal moodustatud grupiga.

Kandidaatidest parimad valib välja kuueliikmeline žürii, kuhu kuuluvad Lottemaa üks loojatest Janno Põldma, teemapargi programmijuht Hana Kivi, tegevjuht Margit Toodu ja näitlejad eelmistest hooaegadest. 

Lottemaa seitsmes hooaeg kestab 6. juunist 30. augustini. Teemapark on avatud kogu nädala ja võõrustab keskmiselt 1000 külalist päevas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles