Romek Kosenkranius: Absurdsest avaldusest ja koalitsioonipartneri lammutamistööst

Romek Kosenkranius
Copy
Mingem edasi Raba–Pargi silla projektiga, et saaksime järgmisel aastal alustada kolmanda silla ehitusega, kutsub üles linnapea Romek Kosenkranius.
Mingem edasi Raba–Pargi silla projektiga, et saaksime järgmisel aastal alustada kolmanda silla ehitusega, kutsub üles linnapea Romek Kosenkranius. Foto: Pärnu linnavalitsus

Volikogule esitatud umbusaldusavalduses pannakse mulle süüks, et ma olevat vastu kahe ringkonna moodustamisele 2021. aasta valimistel. No kuulge, avalduse esitajad, mõtlesite seda tõsiselt?

Teie seas on ju vähemalt üks jurist, kes peaks teadma, et kohaliku omavalitsuse korralduse ­seaduse 22. paragrahvi 1. lõike 13. punkti alusel on valimisringkondade moodustamine voli­kogu ainupädevuses. Umbusalduse avaldamise asemel võtke end kokku ja otsustage hääletamisega volikogus ära, mitu ringkonda te järgmistel valimistel tahate!

Pole vahet, mitut ringkonda pean õigeks mina linnapeana ja mu isiklik arvamus võibki erineda volikogu omast. Omavalitsuste ühinemisläbirääkimiste juhina pean õigeks tugevat ja ühtset omavalitsust, sealhulgas valimiste korraldamist ühes ringkonnas, ­nagu seda tehti näiteks Põhja-­Pärnumaa või Tori vallas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles