Tormituristid blokeerisid tänava

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõusuvesi tungis Ranna puisteele, mis hiljem liiklusele suleti.
Tõusuvesi tungis Ranna puisteele, mis hiljem liiklusele suleti. Foto: ARDI TRUIJA/PRNPM/EMF

Tervise juhataja Jaan Ratniku sõnutsi valmistasid eile õhtul sanatooriumile muret tormituristid, kes ummistasid Seedri tänava.

Ratniku jutu järgi tekkis pärast Mere puiestee ja Suvituse tänava sulgemist Seedri tänavale ummik, mis takistas sanatooriumi autode-busside liikumist.

„Kaalusime vee tõustes lisapumpade muretsemist. Seedri tänaval korraliku ummiku tekitanud tormituristide tõttu võinuks nende kohaletoomine väga keeruliseks osutuda,“ märkis Ratnik. „Ootasime ka mitut ekskursioonibussi.“

Ratniku arvates võiks veetõusu korral juba enne suurema uputuse tekkimist osa tänavaid sulgeda, et seal asuvad ettevõtted ei jääks tormituristide tõttu lõksu.

Lääne päästekeskuse juhi Ivar Kaldasauna jutu järgi lähtutakse tänavate sulgemisel tekkinud vajadusest, mitte varem valmis sepitsetud plaanist.

Kaldasauna selgitusel pannakse kriisikomisjonides paika üldine tegutsemissuund kriisiolukordade puhuks. Et aga iga kriis on oma käitumiselt, kulgemiselt ja iseloomult erinev, tuleb seda lahendada jooksvalt. Seetõttu väga täpseid ja jäiku tegevusplaane ei saa eelnevalt paberile panna ja välja kuulutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles