MAFFi disain kandideerib Kuldmunale

Laura Vadam
, kultuuriajakirjanik
Copy
Matsalu loodusfilmide festival tuleb 18. korda.
Matsalu loodusfilmide festival tuleb 18. korda. Foto: Maff

Matsalu loodusfilmide festivali kujundus on nomineeritud Kuldmuna konkursi disaini ja hooajalise branding’u kategoorias. Sama tiitlit jahib viis üritust: Disainiturg, Jazzkaar, Muusikapäev, “TAB 2019” ja Tallinn Coffee Festival.

Konkurss iseloomustab nominenti nii: “MAFF on väike, aga tubli loodusfilmide festival, mis toimus 17. korda Lihulas. Festivaliga samal ajal toimub Matsalu rannaniitudel suur sügisene lindude ränne. Kuna ka festivali avafilm rääkis lindude rändest, maandusid kolm lindu seekordse visuaalse identiteedi keskmesse. Eesmärk oli luua hele ja puhas identiteet, kus Marju Tammiku tušijoonistusele sekundeerib modernne tüpograafia.”

Mulluse filmifestivali disaini loojad on Marju ja Margus Tammik. 

Matsalu loodusfilmide festivali mullune kujundus valiti Kuldmuna konkursil parimate sekka.
Matsalu loodusfilmide festivali mullune kujundus valiti Kuldmuna konkursil parimate sekka. Foto: Maff

Kuldmuna gala lükkub sügisesse. Ürituse uus kuupäev ja toimumispaik on kinnitamisel. Konkurss jätkub ja võitjad kuulutatakse välja reedel otseülekandes. Tööd võistlevad ligemale 50 kategoorias. 

Kuldmuna on loovusfestival, kus selguvad möödunud perioodi loovaimad reklaamid, üritused ning disaini-, digi- ja kommunikatsioonilahendused. Festivalil tunnustatakse parimaid, antakse eeskuju ja jagatakse inspiratsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles