Viiruse mõju spordile: sõudjad teadmatuses, korvpallurid rahahädas, võrkpallitreener pettunud

Märt Pilme
, reporter
Copy
Sõudjad Allar Raja (vasakul) ja Tõnu Endrekson ei saa veekilomeetreid koguda, kuna paadid jäid viimasesse laagripaika ehk Itaaliasse lõksu.
Sõudjad Allar Raja (vasakul) ja Tõnu Endrekson ei saa veekilomeetreid koguda, kuna paadid jäid viimasesse laagripaika ehk Itaaliasse lõksu. Foto: Tairo Lutter

Koroonaviiruse leviku tõttu on spordielu Pärnus, Eestis ja mujal maailmas seisma jäänud. Need, kes veel selle hooaja eesmärke püüavad, rabavad teadmatuses. Teised, kelle sporditee ootamatult katkes, löövad juba kahju kokku.

Ehkki olukord maailmas on pehmelt öeldes karm, raiuvad näiteks Tokyo olümpiamängude korraldajad siiani, et nelja kuu pärast algav suurvõistlus toimub igal juhul. Siinseid sportlasi, kes alles sinna pürivad, valdab teadmatus: kuidas küll olümpiapilet lunastada?

Eestile au ja kuulsust toonud sõudjatel läks mullune hooaeg nihu ja olümpiapääse jäi lunastamata. Plaanid tehti ümber nõnda, et neljapaat libiseks hästi just tänavu mais Šveitsis kvalifikatsiooniregatil, kus jagatakse viimased kaks piletit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles