Varje Tipp: Mis juhtus dementsete keskusega tegelikult?

Varje Tipp
, Pärnu abilinnapea
Copy
Abimeer Varje Tipu sõnutsi on linnavalitsus leidnud hea ruumilahenduse koostöös SA Pärnu Haigla õendus- ja hoolduskeskusega Ravi tänava hoovialal, kus käivad viimased viimistlustööd enne dementsete päevakeskuse avamist.
Abimeer Varje Tipu sõnutsi on linnavalitsus leidnud hea ruumilahenduse koostöös SA Pärnu Haigla õendus- ja hoolduskeskusega Ravi tänava hoovialal, kus käivad viimased viimistlustööd enne dementsete päevakeskuse avamist. Foto: Mailiis Ollino

Hämmastav oli kuulda Pärnu linnavolikogu viimatisel erakorralisel istungil praeguseks eelmise volikogu esimehe Andres Metsoja väljaöeldut, mis on avaldatud 11. märtsi Pärnu Postimeheski. “Oleksin silmakirjalik, kui jätaksin täna ütlemata need asjad, millega 2017. aasta sügisel loodud koalitsioon pole hakkama saanud: dementsete vanurite päevakeskus, mis on ummikusse juhitud,” teatas Metsoja.

Mis aga tegelikult dementsete päevakeskusega juhtus?

Hoolimata sellest, et mitmel koalitsioonikoosolekul olen valdkonna abilinnapeana keskusega toimuvast ülevaate andnud, on Metsojale millegipärast jäänud asjadest teistsugune arusaam. Võin teile aga kinnitada, et kõik on läinud plaanipäraselt ja dementsete vanurite päevakeskus avab uksed juba aprillis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles