Alaealistele narkootikume müünud mees läheb tingimisi vangi

Pärnu Postimees
Copy
Pärnu maakohus mõistis 19aastase mehe süüdi selles, et ta jättis mullu Pärnus parklas autosse tarbimiseks amfetamiini ja müüs amfetamiini ja kanepit alaealisele.
Pärnu maakohus mõistis 19aastase mehe süüdi selles, et ta jättis mullu Pärnus parklas autosse tarbimiseks amfetamiini ja müüs amfetamiini ja kanepit alaealisele. Foto: Ove Maidla

Pärnu maakohus mõistis 19aastase mehe süüdi selles, et ta jättis mullu Pärnus parklas autosse tarbimiseks amfetamiini ja müüs amfetamiini ja kanepit alaealisele. Kohus määras noormehele kolme aasta pikkuse vangistuse, mida tal ei tule ära istuda, kui ta käitub kolmeaastasel katseajal seaduskuulekalt.

Süüdistuse kohaselt jättis 19aastane mees mullu 30. juuli õhtul BMWsse teisele isikule kasutamiseks narkootilist ainet ja andis samale inimesele Pärnus Laial tänaval Mesilase parklas kella 21 ajal amfetamiini.

Sama noormees müüs 20 euro eest 6. augustil Pärnus Tulika ja Rohelise tänava ristmikul alaealisele grammi amfetamiini ja 4. oktoobril 20 euro eest alaealisele grammi kanepit.

Kohtualune tunnistas ennast süüdi ja kahetses tehtut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles