Kibur jätkab karjääri Prantsuse amatöörtiimis

, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Kalevi spordikooli treenerite kasvandik Silvar Kibur on seadnud sihi jõuda suurde sporti.
Pärnu Kalevi spordikooli treenerite kasvandik Silvar Kibur on seadnud sihi jõuda suurde sporti. Foto: Ants Liigus

Möödunud aastal Läti profimeeskonnas Rietumu Bank-Riga pedaalinud Silvar Kibur jätkab karjääri Prantsuse amatöörklubis Villeneuve St Germain.


“See on Prantsusmaal arvestatav amatöörtiim, saame sõita Prantsusmaa karikaetappe ja sinna lisanduvad veel profisõidud,” selgitas Kibur portaalile Rattaprofid.com.



Kibur tahab hooaja parimad tulemused saavutada just Prantsusmaa karikaetappidel ja Tartu GP-l. “Praegu olen treeninud Eestis, aga 15. jaanuaril lendan Prantsusmaale ja seal saan hakata korralikumalt treenima,” rääkis Kibur.



Eelmise hooajaga 22aastane rattur väga rahule ei jäänud.



“Tean oma võimeid ja võin öelda, et oleks pidanud paremini sõitma,” analüüsis noormees. “Eestis küll mõni ilus sõit oli, aga välismaal jäi vajaka.”



Kibur saavutas mullu Eesti meistrivõistlustel grupisõidus 8. koha, U-23 klassis kuulus talle teine koht. Märkimist väärib osalemine mainekal Tour de l’Aveniril (rahvasuus kutsutakse U-23 Tour de France’iks), mille viimasel etapil teenis ta 10. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles