Rehvivahetuskohad pakuvad kontaktivaba teenust

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Rehvidpluss pakub võimalust vahetada nii, et kunded vurab töökotta jalavarje vahetama nii, et ta tehnikuga füüsiliselt kokku ei puutu.
Rehvidpluss pakub võimalust vahetada nii, et kunded vurab töökotta jalavarje vahetama nii, et ta tehnikuga füüsiliselt kokku ei puutu. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Maanteeamet andis üleeile teada, et naastrehvide vahetamisega ei pea kiirustama, kuna aprillis võib temperatuur langeda miinustesse. Rehvivahetustöökodades pole kiired päevad veel kätte jõudnud ja nii mõnigi rehvivahetaja arvab, et suur möll jääbki tulemata.

Sellegipoolest on mõnigi rehvivahetuskoht praegusel tavapärasest töövaesemal ajal teinud riigis kehtiva eriolukorra tõttu muudatusi.

Kuigi majandus- ja kommunikatsiooniministri määruses seisab, et naastrehvid tuleb vahetada 1. aprilliks, on maanteeametil võimalik seda aega pikendada 1 maini. Seda ongi tänavu tehtud. “Suverehvidele ülemineku aeg on tehtud Eestis paindlikuks, kuna ilmastikuolud erinevad riigi eri piirkondades. Ilmaennustusportaalid näitavad miinuskraade nii aprilli keskel kui lõpus,” selgitas maanteeameti liiklusekspert Villu Vane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles