Saarde vallas töötab uus perearst

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aasta algusest töötab Saarde vallas pensionile läinud doktor Elsa Volkovi asemel perearst Peeter Bakhoff, kes seni võttis patsiente vastu Virumaal Rakkes.

Pärnu maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna tervishoiunõunik Malle Fosti rääkis, et Saarde vallas vabaks jäänud perearsti nimistu teenindamiseks kuulutas maavalitsus välja konkursi ja maavanem määras oma korraldusega 1. jaanuarist ametisse sellele kohale kandideerinud Peeter Bakhoffi.

“Tahtsin koju tagasi tulla,” põhjendas Bakhoff oma kandideerimist.

Seitse viimast aastat töötas Bakhoff perearstina Rakkes ja tema nimistusse kuulus 1200 patsienti.

Pärnu elanike kirjas on Bakhoff 1980. aastast, ta on töötanud 17 aastat sanatooriumis Estonia ja hiljem perearstina Varblas.

Saardes on perearst Bakhoffi nimistus ligi 1770 patsienti, keda ta hakkab kohapeal teenindama 16. jaanuarist. Selle ajani võtab tohtri nõu ja abi saama tulnuid kokkuleppe kohaselt vastu doktor Volkov.

Ligi 4500 elanikuga 707ruutkilomeetrises Saarde vallas on kolm perearsti: Ly Andla, Peeter Bakhoff ja Endel-Eerik Maddison.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles