Sibyl Vane‘i video viib vaataja Jämejala vaimuhaiglasse

Pärnu Postimees
Copy
Muusikavideo filmimine Jämejalas.
Muusikavideo filmimine Jämejalas. Foto: Danel Rinaldo

Täna avaldas Pärnu bänd Sibyl Vane 6. aprillil ilmuvalt plaadilt “Duchess” singli “I Want You”. Värsket pala illustreerib Taavi Aruse (Zbanski Kino) loodud muusikavideo, mille tegevus rullub lahti omal ajal patsientide abiga ehitatud Jämejala psühhiaatriakliiniku kultuurimajas. 

“Kui me Taavile koostööd pakkusime, oli tal juba olemas idee, kus ja mida filmida. Andsime talle vabad käed ja lasime end tema loomepalangust kanda – Taavi on meie muusika olemuse videos väga hästi üles leidnud,” kiitis bändi kitarristist solist Helena Randlaht.

“Kui Taavi meile Jämejala võttepaigana välja pakkus, olime kohe nõus. Selgus, et ta oligi oodanud selleks õiget bändi. See on väga kummaline paik, kus inimese sees saavad kokku eri emotsioonid,” jätkas Randlaht.

Videost vaatab vastu just see, mis videotegijaid kohapeal ees ootas. Peale pillide ei võtnud muusikud sinna kaasa muid rekvisiite. “Taavi soov oli kasutada seda, mis seal ruumis oli. Kummalisi elemente jagus: laest põranda ja krüptilise toolihunnikuni,” avaldas Randlaht. 

Trio muusikaliselt ja visuaalselt kõige värvikam, kolmas album algab looga, mis laiemale avalikkusele ilmselt tutvustamist ei vaja. Nimelt Eesti Laulul neljandaks hinnatud palaga “Thousand Words”. Albumi tosin lugu näitavad Pärnu bändi juba teada-tuntud headuses ja värskemal, tulevikku vaataval moel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles