Rotary noortefond ootab stipendiumikandidaate

Märt Pilme
, reporter
Copy
Rotary klubi andis mullu juulis Pärnu sõudeklubile ja Pärnu Kalevi sõudekeskusele üle kaks kahe- ja neli ühepaati, mis läksid noorte kasutusse.
Rotary klubi andis mullu juulis Pärnu sõudeklubile ja Pärnu Kalevi sõudekeskusele üle kaks kahe- ja neli ühepaati, mis läksid noorte kasutusse. Foto: Urmas Luik

Sihtasutus Pärnu Rotary Noortefond annab tänavugi välja kolm stipendiumi, mis on määratud noorele õpetajale, noorte loomingulise või sporditegevuse toetuseks ja ulatusliku noorteprojekti elluviimiseks.

Noore õpetaja ja loominguliste või sportlike noorte stipendium on 1500 ja projektitoetus 2000 eurot. Mullu teenis noore õpetaja autasu Kristjan Mahla, sporditegevuse toetuse Lyneth Hirvela ja noorteprojekti stipendiumi Pärnu tänavaartistide festival WALK.

“Fondi 17 tegevusaasta jooksul oleme klubi oma rahast ning meie heade ja heldete sponsorite abiga saanud toetada juba 71 Pärnu ja Pärnumaa silmapaistvat, andekat ja tublit noort inimest nende pürgimisel üha uute kõrguste poole. 16 aasta jooksul väljamakstud stipendiumide kogusumma ulatub üle 60 000 euro,” rääkis Pärnu Rotary noortefondi juhatuse esimees Siim Tõnismäe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles