Edda Pauksoni 2012. aasta horoskoop

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik / Postimees

Astroloog Edda Paukson ennustab, et paraku seisame silmitsi keerulise aastaga. Nüüd oleneb meist endist, kui palju oskame ennast ja oma lähedasi armastada, et aasta enam-vähem meeldivalt kulgeks.

JÄÄR

Vajate rohkem kodust hubasust. Muudate oma kodu õdusamaks ja mugavamaks. Suurepärane on koduseid ümberkorraldusi teha juunis ja augustis. Suhtlemine kodustega on soe ja sõbralik, väga tähtis on suhelda vanematega.

Lõbustustest te eriti ei hooli, kui ehk juulis, augustis ja septembris külastate aeg-ajalt sõpru või käite mõnel kultuuriüritusel.

Pöörate tähelepanu laste arengule ja käitumisele, eriti septembris. Suhtlete nendega pingevabalt, sõbralikult, kui nad just mõne lollusega hakkama ei saa.

Romantilistes suhetes või suhtes elukaaslasega võite tunda jahenemist kuni 5. oktoobrini. Aeg-ajalt võite olla kriitiline, torisev ja rikute mossitamisega ka partneri tuju.

Pärast 5. oktoobrit võib tekkida soov ette võtta mõni kinnisvaratehing. Ka maksuametiga võib tegemist tulla. Esile võivad kerkida ühisvara või testamendiga seotud probleemid.

Rahamured teid eriti ei kummita, üldjuhul on rahaseis pigem hea, eriti 11. juunini. On oodata palgatõusu, preemiat või mõnda meeldivat lisatööd. Aasta teisel poolel peaksite hakkama säästma.

Jäärad peavad aasta vältel olema igati seaduskuulekad.

Märtsis võidakse Jäärade kohta levitada kuulujutte eesmärgiga tavaelu rikkuda või mainet kahjustada. Kõikidele Jääradele on suurepärane aeg õpinguid alustada. Kõikidel Jääradel on oodata üllatuslikke pakkumisi, kuid ei jää tulemata ka ootamatud takistused, pahandused, isegi töökaotus.

Märtsis sündinud Jääradel võib tekkida mõte muuta eriala, minna õppima või täiendada end välisriigis.

Jäärad, kes pole rahul oma tööga, on kaotanud senise teenistuse või leiavad, et nende praegune töökoht pole enam huvitav, võivad samas asutuses hakata pürgima kõrgemale ametipostile.

Vääritimõistmised töökaaslaste ja ülemustega jäävad septembrisse, 7. oktoobrist 17. novembrini võib töökaaslastega ette tulla pahandusi.

Tervis peab kenasti vastu, kuigi kuni juulini kipute kergemini külmetuma. Võib esineda seedehäireid, mis on suuresti tingitud närvilistest päevadest, vihastumisest või korrapäratust toitumisest ja rahutust unest.

SÕNN

Kodune elu kulgeb rahulikus rütmis. Võimalik, et aasta algusest 3. juulini, septembris ja oktoobris olete veidi käskiv, kipute kontrollima, nõuate piinlikku korda.

Läbisaamine ja suhtlemine vanematega igati hea. Võimalik, et nende tervis teeb teile aeg-ajalt muret. Nii mõnigi Sõnn võtab pereliikmeks väikse lemmiklooma.

Romantilised suhted ja abielu on emotsionaalselt kirkam aasta alguse ja lõpu poole. 7. oktoobrist 17. novembrini kipute vaidlema ja tüli norima.

Kui leiate uue sõbra, veenduge tema ustavuses. Ärge tehke tähtsaid otsuseid rutakalt, teid võidakse petta või isegi ära kasutada.

Rahaga oskate kenasti hakkama saada. Kui on vaja teha suurem väljaminek, sõlmida rahatehing või -leping, oskate mängleva kergusega kõik hoolikalt läbi kaaluda. Kui olukord nõuab, oskate olla säästlik ja vähesega toime tulla.

Poolest juunist aasta lõpuni võite saada palgakõrgendust, preemiat, leiate soodsa lisatöö või koguni võidate loteriis. Eriti hea aeg rahaga ümber käia ja investeerida on 24. maist 7. juunini ja 3. aprillist 7. augustini.

Sama kiiresti kui raha tuleb, võib see pärast 11. juunit ka hoiustelt kaduda, sest olete liialt helde, laenate kergel käel ega kontrolli väljaminekuid.

Töös ja karjääris läheb kõik nii, nagu soovite ja oskate plaanida. Olete kohusetundlik ja töökas, saate hästi läbi ülemuste ja töökaaslastega.

Kui olete töötu, alustage aktiivselt tööotsinguid. Võimalik, et peate kasutama tutvusi. Ärge unustage üle vaadata töökuulutusi. Pole välistatud, et leiate pakkumise, millest tuleks kohe kinni haarata.

Kuni 11. juulini on edukad peaaegu kõik Sõnnid. Alates oktoobrist võib tekkida probleeme, sest tunnete väsimust ja tüdimust juhul, kui töö on muutunud rutiinseks või on tööd kuhjunud üleliia.

Kõik Sõnnid võiksid pärast 17. novembrit jälgida, et nad ülemustega liialt tormakatesse vaidlustesse ei laskuks.

Tervis on hea, kuid veidi muutlik. Aasta ringi võib esineda kergemaid külmetushaigusi, eriti tundlikud on kurk ja häälepaelad. Olge hoolikam alates 5. oktoobrist. Võib esineda väiksemaid traumasid, mis enamasti on tingitud oma hooletusest.

KAKSIKUD

Kodune elu on just selline, nagu olete plaaninud. 1.–17. septembrini ja 3.–28. oktoobrini võite alustada ümberkorralduste, remondi või ehitustööde, ka aiatöödega või koguni võtate ette uue kodu soetamise.

Suhted kodustega on rahulikud. Oskate üksteist abistada, ei jäta hooletusse lapsi ega vanemaid. Kuni 5. oktoobrini kipuvad suhted lastega olema pingelised ja jahedad. Te ei leia ühist keelt, eriti kui nad on murdeeas.

Romantiliste suhetega olete rahul, kui olete üksik, võite armuda, eriti aasta lõpus. Pisikesi arusaamatusi partnerlussuhetes ja abielus võib ette tulla 7. oktoobrist 17. novembrini.

Suuremaid rahatehinguid oleks kasulik ette võtta juunis. See on hea aeg ka ülemustega palgatõusust rääkida. Raha juurde teenida ja kasulikke investeeringuid sõlmida õnnestub kõige paremini 7. juunist 26. juunini.

Vältige liigset kulutamist 7. augustist 6. septembrini. Vältige igasugust laenamist ja laenutamist. Õnne võib teil olla loteriis.

Võimalik, et tekib soov vahetada töökohta. Ootamatult võivad sõbrad või head tuttavad anda hea ja kasuliku soovituse. Kui olete töötu, on parim aeg uut töökohta otsida 14. jaanuarist 8. veebruarini, 14. veebruarist 2. märtsini ja 23. märtsist 17. aprillini.

Aasta teisel poolel võite õppida uue eriala, võõrkeele või koguni suunduda tööle või õppima mõnda teise riiki.

Töövaidlustest püüdke hoiduda 17. oktoobrist 17. novembrini, siis pole hea vana töökohta hüljata ega töölepingut katkestada.

Kui soovite karjääriredelil edasi liikuda, on hea olla aktiivne veebruari teises pooles ja 23. märtsist 17. aprillini.

Kui töötate kunsti ja kirjanduse valdkonnas või asutuses, kus on palju suhtlemist, asjaajamist ja ringisõitmist, olete edukas. Loometöö sobib teile, sest teis on kuhjaga inspiratsiooni ja originaalsust. Edu saadab teid ka juhul, kui töötate haiglas või hooldekodus.

Tervis võib olla muutlik oktoobrist aasta lõpuni. Võib esineda külmetushaigusi või kipub mõni krooniline häda ennast meelde tuletama.

VÄHK

Kuni oktoobri lõpuni on kodune elu igati kontrolli all. Ehk tekib soov elukohta vahetada, võtta ette mõni suurem remont ja alustada juurdeehitisega. Kui teil on aed, rajate ilmselt sinna purskkaevu, laste mänguväljaku ja loomulikult tegelete taimedega.

Saate sõpradega hästi läbi, ehk leiate uusigi. Suhted koduste, eriti vanematega on tähtsad. Argipäevadel kipuvad suhted lähedastega olema sageli pinnapealsed ja liiga töised. Olete vahel nõudlik ja kriitiline.

Oktoobrist aasta lõpuni märkate, et ka kodused vajavad abi ja tuge. Külastage teatrit, käige kontserdil või tehke väljasõit loodusse.

Romantilised suhted või ka abielu on ideaalilähedased kuni 27. jaanuarini. Pingeid partnerlussuhetes võib tekkida 17. novembrist 26. detsembrini. Vältige mõttetuid vaidlusi, arvestage partneri arvamustega, ärge muutuge egotsentriliseks.

Töös ja karjääris võib oodata muudatusi. Teist olenemata põhjustel võib ette tulla ootamatuid konflikte, töökoha kaotust.

Võimalik, et pakutakse ootamatult uut töökohta, haarate sellest kohe kinni, uurimata uue firma tausta ja mõtlemata, kas see on ikka see õige. Paljud Vähid jõuavad arusaamiseni, et karjääris tuleb teha otsustavaid samme, ja hakkavad tegutsema täiesti uues valdkonnas.

Üsna tõenäone, et aasta teisel poolel tõstetakse palka, eriti siis, kui olete loominguline töötaja.

Olenemata kaootilisest tööaastast, on rahaseis siiski stabiilne. Suurepärane aeg oma rahavaru analüüsida, teha investeeringuid 26. juunist 6. septembrini.

Aasta jooksul oskate säästa nii, et teil pole vajadust ei koonerdada ega raha vähesuse üle nuriseda. Teete läbimõeldud ja mõistlikke väljaminekuid, hoiate pangaarvel silma peal. Võimalik, et leiate lisatöö või ajutise tööotsa, mille eest teile päris hästi makstakse.

Tervis on alates oktoobrist vastuvõtlik viirustele. Vältige ülepingutusi, sest selg ja põlved võivad füüsilise koormuse järel valuga reageerida.

Ei maksaks ette võtta ka mõtlematuid reise, eriti kui tegelete ekstreemspordialadega. Lapsed võivad olla ettevaatamatud ja ennast vigastada.

LÕVI

Kipute kodused tegemised jätma tagaplaanile, sest kõik muu huvitav hõivab teie vaba aja.

Alles 5. oktoobrist on kodused suhted tähtsad. Hoolite vanematest, võtate nende nõu kuulda. Võimalik, et otsustate kodus midagi olulist muuta, kaasates tegemistesse kogu pere.

Aasta jooksul kipute olema tusane ja jonnakas, kui teised ei talita nii, nagu teie olete plaaninud. Loomulikult rikute teiste tuju, võib ette tulla tülisid.

Romantilised partnerlussuhted või abielu sujuvad. Eriti head on partnerlussuhted 1. jaanuarist 14. veebruarini. Kui olete üksik, võite aasta algul armuda, samas ei taha te, et teie vabadust piiratakse, nii et püsisuhet ei tasu loota.

Lastega saate hästi läbi, tegelete nendega rohkem kui tavaliselt. Tavalõbustustest hoolite novembri algul ja 11. detsembrist aasta lõpuni. Ilmselt kutsutakse teid üritustele, vastuvõttudele, teatrisse, külla. Võimalik, et korraldate ise lõbusaid koosviibimisi.

Alates 11. juunist leiate suure tõenäosusega uusi sõpru ning ka vanade sõpradega on suhted siirad ja ausad.

Et teil on küllalt tööd, ei tohiks rahaprobleeme tulla. Kulutate seda eelkõige endale, kas reisite või ostate midagi meelepärast. Väljaminekuid peaksite siiski kontrolli alla võtma ja vältima laenamist.

Juulis sündinud Lõvidel võib tekkida ühisvaraga seotud lahkarvamusi või on raske pangalaenu tagasi maksta.

Eriti tähtis aeg tööks ja karjääriks on aasta esimene pool. Võimalik, et leiate töös midagi sellist, kus saate oma loome- ja korraldajavõimeid rohkem kasutada. Kui olete olnud töötu, on hea aeg muudatusteks, eriti märtsis ja mais.

Suvel ja aasta teises pooles tõmbute veidi tagasi ja annate endale hingetõmbeaega. Võimalik, et võtate ette puhkereisi eksootilisse riiki.

Tervis on stabiilne, kuid mõni vana viga võib tunda anda. Ärge ennast füüsiliselt üle pingutage, sest teie tundlikud liigesed ei talu liiga suurt koormust.

17. novembrist 26. detsembrini või esineda peavalusid, angiini. Kui mõni külmetushaigus kipub vinduma, pöörduge aegsasti arsti juurde, sest ka kõige tühisem nohu võib põhjustada tüsistusi.

NEITSI

Hea aasta oma kodu soetada või kodu muuta. Uuendate mööblit, võtate ette remondi. Agaraim ümberkorraldaja olete oktoobris ja novembri esimesel poolel ning aasta lõpus.

Kui teil on koduaed, rajate sinna midagi erilist või võtate ette aia ümberkujunduse.

Suhted sõpradega on hea, kuigi mõni suhe langeb. Juulis, augustis või septembri algul võite leida mõne uue sõbra.

Lastega suheldes olete õiglane, ehk liigagi põhimõttekindel. Olge veidi leplikum ja jätke hingamisruumi, eriti kui lapsed on teismelised.

Isiklik elu sujub aasta ringi, olete ehk romantilisem kui varem, kaaslase suhtes õrn ja hooliv. Võite armuda, kui praegune püsisuhe ei rahulda ja tunnete hinges üksindust. Eriti lembeliseks kujuneb jaanuari teine pool ja veebruar.

Rahaasjad hoiate kindla rea peal, leiate, et tuleks veel säästlikumalt elada. Eriti siis, kui olete sündinud augustis. Septembri Neitsid raha pärast ei muretse.

Aasta esimeses pooles kulgeb töö ladusalt. Lõpetate teile usaldatud ülesanded ja olete usin tegelema uute projektidega. Samas pole novembris välistatud, et teid koondatakse või loobute ise mingitel põhjustel ametist.

Alates 11. juunist muutub kõik. Olete aktiivne ja liikuv. Omadused või ka asjad, mida teil pole, leiate kindlasti õige pea.

Võimalik, et teete läbi olulise täiendõppe. Suhted sõprade ja teiste teile oluliste inimestega tasub soojad hoida. Silmapiiril terendub hästitasuv töökoht kindlas firmas. Võimalused suurenevad septembris ja oktoobris, kui te selleks ajaks omal käel midagi veelgi paremat leidnud pole.

Aasta teine pool võib tuua töörahuldust, saavutate suurepärase kontakti töökaaslastega. Pole välistatud, et teie usinus ja ennastsalgavus ei jää ülemustel märkamata. Võimalus saada ametikõrgendust ja palgalisa.

Tervis on hea, kui mitte arvestada kõhukorratusi, mis on teil peaaegu et kaasasündinud iseärasus stressirohkel ajal.

Veebruari teises pooles võib ette tulla vereringehäireid või esineb närvivalusid alakeha piirkonnas. Hoidke jalgu, eriti hüppeliigest. Aasta algul vältige käte-jalgade külmetamisest.

KAALUD

Kodune elu kulgeb tavaliselt, erilisi muudatusi kavas pole. Suhted lähedastega on igati korrektsed ja üksteist toetavad. Jälgite, et kõik omavahel ühel nõul oleksid.

Vanemate tervis ja nende heaolu on teile tähtis. Ehk jääb suhetes vajaka soojusest, sest liiga suur asjalikkus varjutab emotsioonid.

Lastega suhtlemisel olete vabam ja võite saada neile heaks sõbraks. Usaldusliku vahekorra saate luua jaanuaris ja veebruaris. Nendel aegadel olete hästi liikuv ja võtate osa paljudest kultuuriüritustest.

Romantilised suhted kulgevad tormiliselt. Võite silmapilkselt kõrvuni armuda – uus kallim on väga eriline inimene. Ka praegustesse suhetesse ja abiellu on õige tuua muudatusi. Üllatage partnerit, korraldage pöörasena näivaid üritusi, reisige.

Välistatud pole seegi, et pikaleveninud mõttetu ja kiretu kooselu jõuab lõppjärku. Enne viimast sammu peaksite siiski hoolikalt mõtlema, sest võidu kõrval on ka kaotusmomente.

Sõpradega suhtlemisel olete otsekohene. Kui teid on alt veetud, on võimalik, et edaspidi jääb mõni isik tagaplaanile.

Alates 5. oktoobrist jõuab Saturn teie rahamajja. Algab pikem periood, kus hakkate tundma suurt, ent isegi põhjendamatut muret, kuidas ots otsaga toime tulla. Võimalik, et peate oluliselt kulutusi kokku tõmbama.

Samas raha tuleb sisse kogu aeg, kuid enamasti väiksemate koguste kaupa. Head ajad raha teenida ja ka mõnd kõrvaltööd  leida on augusti lõpust oktoobri alguseni ning novembri teine  ja detsembri esimene pool. Töös ja karjääris tulevad muudatused just selles suunas, et edaspidi saate rahuldada  suhtlemisvajadust, rakendada organiseerimisvõimet ja kogemusi.

Kui olete töötu, tekib uue alguse võimalus hiljemalt augustis, kuid soodne aeg kestab kuni sügise lõpuni.  Detsembri teine pool kujuneb edukaks neile, kes on otsustanud töötada panganduses või kinnisvaraäris.

Tervis on muutlik. Võimalik, et te kipute mõnda haigust endale ette kujutama ja tunnete, et oletegi haige. Pöörduge arsti juurde, saate hingerahu tagasi.

Samas võib välja lüüa selline haigus, kus ka arstidel on tükk tegemist, et õige diagnoos määrata. Olete ravimite suhtes tundlikum ning mõni ravim võib tekitada koguni allergiat.

SKORPION

Alates 5. oktoobrist jõuab Saturn esimesse solaarmajja. See muudab mõne Skorpioni liialt tõsiseks ja nad hakkavad oma võimetes kahtlema. Annate tujudele voli, erandjuhtudel võib esineda depressiooni.

Muretseda pole vaja, see on märk, et teie ellu tuleb pikk periood, kus hakkate senikehtivaid süsteeme muutma ja tõsisemalt oma tulevikku kaaluma.

Skorpion oskab hoida koduse elu rahuliku, igaüks tegeleb oma asjadega ega piira üksteise tegemisi. Ka vanematega suhtlete just nii palju, kui vaja.

Lastega suhtlemine sobib teile väga, oskate ennast nendega ühele lainele häälestada. Olete hooliv ja kaitsete neid. Valitseb oht, et hellitate neid liialt, eriti kui nad on väikesed.

Vaba aega täidavad teatrid, kunstinäitused, kontserdid, looduses viibimine, fotograafia, kinomaailm. Võite ka armuda, kui teie süda on vaba.

Romantilised suhted ja abielu kulgevad tõusujoones kuni 11. juunini. Arvestate teineteisega ja kui varem ongi olnud probleeme, siis aasta esimeses pooles lahendate need. Märtsis suudate oma suhetesse sära juurde tuua.

Töös ja karjääris tuleb Skorpionitel stabiilne aasta. Kui mõni on siiski teinud plaane vahetada töökohta või eriala, on selleks parimad ajad juuli-august. Need Skorpionid, kes on seotud loometööga (kunst, kirjandus, muusika), neile kujuneb viljakaks september.

Juhul kui otsite uusi proovikive ja eelkõige tulusat teenistust, olge aktiivsem just aasta teises pooles.
Raha pole teile kõige tähtsam. Läbi raskuste suudate ära elada just nii paljuga, kui teil seda on. Pigem kipute liigselt kulutama või teisi abistama, andmata endale aru, et peaksite heategevust vältima.

7. oktoobrist 17. novembrini võtke oma säästud kontrolli alla. Mõtlematult majandades võite väga lihtsalt ennast madalseisu lasta.

Ärge pange tervist proovile. Ülepinge võib põhjustada peavalusid, mis ei allu valuvaigistitele. Muutke mõtlemist, ja valu möödub.

Nõrgaks kohaks võivad osutuda kõrvad, seepärast hoiduge külmetustest ning  hoidke silm peal ka oma lastel. Mõõdukas sportimine tuleks vaid kasuks, sest te vajate lisaenergiat.

AMBUR

Kodus olete soe ja sõbralik. Oskate kodu ilusaks ja hubaseks muuta. Hoolitsete kõigi eest, ka oma vanematega on teil hea läbisaamine.

Lastega suhtlemisel olete rõõmsameelne ja mõistev. Olete neile hea sõber, eriti kui nad on teismelised. Oskate koos perega teha toredaid üritusi, millest ei jää ka lapsed kõrvale.

Vaba aja sisustamisega saate hästi hakkama. Olete kõigele uuele avatud, üllatuslikult leiate võimaluse ette võtta mõni silmaringi avardav reis mõnda eksootilisse riiki.

Teile sobib ka  füüsiline tegevus, eelkõige sportimine. Ehk hakkate tegelema mõne hobiga, millest olete ammu unistanud.

Abielu on igati korras, eriti hea on see pärast 11. juunit. Siis õnnestub teil lahendada ka mõni varasem erimeelsus. Kui olete üksik, võite aasta teises pooles leida endale sobiva kaaslase.

Sõpradest on teil kasu, te ka ise abistate neid juhul, kui nad seda vajavad. Eriti lähedased on teie suhted novembris ja oktoobris. Võite leida uue tuttava, kellest ajapikku saab hea sõber.

On võimalik, et otsite endale huvitava lisatöö, et rahaseisu parandada. Eriti soodsad ajad rahaasjade ajamiseks on jaanuaris ja alates 17. novembrist kuni aasta lõpuni.

Töös ei lähe kõik päris libedalt kuni 3. juulini. Ehk tehakse tööl muudatusi või on firma ise sattunud suurematesse raskustesse. Nii töökaaslastega kui ülemustega on suhted pingelised. Kui olete juht, on teil üliraske otsuseid teha, sest see suurendab pingeid.

Senikaua, kuni uut töökohta silmapiiril ei terenda, hoidke vanast kohast kinni.  Teile ei sobi töötu elu, see mõjub halvasti närvisüsteemile, kui te just midagi uut samal ajal kõrvalt õppima ei hakka.

Edasine ametiedu sõltub suuresti teie natuurist ja sellest, kas suudate otsustaval momendil õigesti käituda.

Hiljemalt 5. oktoobrist alates olge tähelepanelik, et kõik teie tegemised oleksid rangelt seaduslikud. Mõni pahatahtlik kaaslane võib teie mainet kahjustada.

Tervis on hea, kui oletegi olnud tõbine, paranete suure tõenäosusega enne juunit Kui olete raskelt ülekaalus, annaks dieedipidamine uskumatult häid tulemusi.

KALJUKITS

Kodune elu kipub olema kaootiline. Läbisaamine pereliikmetega pole alati päikseline, kuid lausa tormiks ei kisu. Oma kaine mõtlemisega oskate kodustega luua toreda ja isegi mõnusa õhkkonna.

Pole sugugi välistatud, et ootamatult tekib vajadus või soov vahetada elamispinda. Kui see tõesti nii on, püüdke tehing asjastada veebruari- või aprillikuusse.

Oskate tööväsimust ja pingeid maandada ja uut energiat ammutada just aktiivsest kodusest elust.

Oma õdede-vendade, sugulaste ja lähinaabritega on suhted suurepärased. Hoolite üksteisest, abistate kui vaja, korraldate suguseltsi kokkutulekuid.

Lapsed on teile samuti rõõmuallikaks. Olete neile tõeliselt hea lapsevanem ja nad oskavad seda hinnata. Võimalik on pere juurdekasv.

Külaskäigud, kultuuriüritused, reisid, looduses viibimine, sportimine – kõik see täidab meeleolukalt aasta esimest poolt.

Abielu ja partnerlussuhted kulgevad üsna tavalist rada. Ilma tõsiste tülideta, kuid romantikast tunnete aeg-ajalt puudust. Kui tahate suhtesse värvi juurde,  on parimad ajad selleks juunis ja augustis.

Ka rahamured painavad teid aeg-ajalt, kuid õnneks olete rahulik seni, kuni te omadega hakkama saate. Võite leida mõne tasuva lisatöö jaanuaris ja veebruaris.

Töös ja karjääris on segaseid ja pingelisi aegu kuni 5. oktoobrini. Tunnete, et miski ei liigu nii, nagu soovite, teile kuhjatakse tööd, mida peaksid tegema teised.

Kui töötate ettevõtte juhtkonnas, olete mures ja mõtlete pingsalt, kuidas firma kiiremini kriisist välja tuua. Ka töökaaslastega on suhted segased ning mõistlik oleks siiski kõigi heaolu nimel koonduda ja pingutada. Tulemuslik aeg selleks on juunist kuni oktoobrini.

Kui olete töötu, võiksite tööd hakata otsima samadel aegadel. Sõpradele võite loota eriti novembris ja detsembris.

Tervis peab kenasti vastu ja kui põetegi mõnda kroonilist haigust, siis alates 11. juunist võiksite alustada ravi või seljatab organism iseseisvalt haiguse.

Hea on tegelda tervisespordiga. Juunis võib esineda kõhuvalupäevi, enamjaolt on valud tingitud ületöötamisest või mõnest tõsisemast konfliktist.

VEEVALAJA

Kodune elu kulgeb hästi kuni 11. juunini. Kui armastate aias nokitseda, leiate ka selleks aega. Kodused suhted on head. Vanemate abistamine ja nendega suhtlemine on tihedam.

Alates 11. juunist keskendute lastele või lastelastele. Tegelete nendega, olete huvitatud nende arengust ja silmaringi avardamisest.

Samas muutub seltskondlik elu aktiivsemaks. Võimalik, et hakkate tegelema spordiga, käite tihedamini kontsertidel või teistel kultuuriüritustel.

Romantilised suhted on haripunktis, kui olete üksik, võib saatus teid kokku viia inimesega, kellega hakkate koos tulevikku jagama.

Abielu või püsisuhe kulgeb tavalist rada. Olete veidi passiivne, et ennast jäägitult vaid kaaslasele pühendada.  26. juunist 1. septembrini üritate iga hinna eest ja kas või tujutsemisega oma õigusi kehtestada. Hiljem  leiate, et tuleks siiski midagi põnevat üheskoos ette võtta.

6. septembrist 3. oktoobrini vajate õrnust, hellust ja armastust.  Olete valmis seda kõike ka partnerile kuhjaga pakkuma. Jätke kõik muu kõrvale ning pühenduge armastusele.

Rahaseis on kõikuv, kuid te pole eriti mures selle pärast. Kui tegelete loometööga või olete tööl firmas, kus on palju suhtlemist, võite mõningaid rahasüste saada 14. jaanuarist 8. veebruarini, 14. veebruarist  2. märtsini, 23. märtsist 17. aprillini.

Töö ja ärivaldkond on seotud suurte  ootamatustega. Kindlasti olete tööst väsinud või on teie töö muutunud teile täiesti vastumeelseks. Tahate kõigele käega lüüa ja mõnda aega lihtsalt puhata.

Välistatud pole koondamine. Ohtlikud ajad selleks on 23. augustist 7. oktoobrini. Teate hästi, et küll tuleb aeg, kus teile senisest veel parem pakkumine tehakse või tuleb endal mõni väärt idee pähe.

5. oktoobril algab muutuste ja uute alguste aeg, mis võib alata vana töö nurkaviskamisega. Võimalik, et peate midagi juurde õppima või teil on nii palju tööd, et õhtul kukute surmväsinuna voodisse.

Tõsiseid tervisehädad ei kimbuta, kui te end liialt üle ei pinguta, toiduga liiga ei tee või tormakusega mõnda traumat ei saa. Juunis võib ette tulla seedehäireid. Hoiduge suvel oma naha liigsest kõrvetamisest päikese käes.

KALAD

Kodune elu on huvitav ja teie soovid täituvad. Teis pulbitseb soov teha ümberkorraldusi. Eriti heaks ja tähtsaks muutub kodu teile 11. juunist aasta lõpuni.

Lapsi võite üleliia hellitada, vahel oleks vaja rohkem konkreetsust. Suurepärane aeg lastega hea kontakti saavutamiseks on juunis ja augustis.

Suvi on parim aeg ringi liikuda, lõbutseda, sportida. Võimalik, et nii mõnigi Kala armub, eriti kui nad on pikka aega üksindust tundnud. Kuid ka kestvatesse suhetesse on sel ajal hea lisada hellust, õrnust, kirge.

Sõpradele võite igati loota, vajadusel abistate üksteist ilma suurema palumiseta. Võimalik, et leiate endale mõne uue kindla sõbra, tõenäoliselt on ta vastassoost.

Alates oktoobrist on suurepärane aeg oma tuleviku üle otsustada ja õpingud käsile võtta. Samas ei tohi oma võimeid alahinnata (paraku kipute seda tegema). Kui vaja, paluge julgustust lähedastelt ja sõpradelt.

Rahamuresid ei oska te tunda, sest kuidagimoodi saate hakkama, raha tuleb ja läheb tihti väga ootamatult. Samas ei oska te ka säästa, kuigi seda oleks siiski mõistlik teha.

Töös ja karjääris on aastal keeruline. Väga paljud Kalad on veidi hajameelsed ja boheemlaslikud. Nad leiavad kindlasti endale tegevuse, mille eest neile üllatuseks makstakse. Kas maalivad mõne pildi, tegelevad kunstfotodega, ilmutavad mõne kirjatüki või koguni romaani.  Võimalik, et tekib soov kellegi eest hoolitseda, tegeleda taimedega.

Päris aasta alguses ja aasta lõpus pühendute veidi aega ühele kindlale tööle. Olgu see praegune töökoht või avaneb teil ootamatu võimalus mõnes projektis kaasa lüüa. Kasutage seda aega usinasti, sest järgmisel aastal ei pruugi te enam selliselt hakkama saada.

7. oktoobrist 17. novembrini võite tunda, et selline hüplemine ei anna teile midagi ning kui käite tööl, siis võib tekkida pahandusi, võite ülemustega riidu minna või isegi töökoha kaotada. Kui olete ise ülemus, võib teie asutusel olla raskusi.

Olete küllalt hea tervisega, kuid peate tervisehädasid ennetama. Tervislik eluviis au sisse! Hästi sobivad igat laadi veeprotseduurid ja võimalikult palju tuleks viibida värskes õhus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles