Tammsaare puiestee suletakse osaliselt liiklusele

Pärnu Postimees
Copy
Pärnu Tammsaare puiestee on Kanali tänavast Riia maanteeni suletud 8. aprillist 15. maini, kaasa arvatud lõik Karja tänavast Mai tänavani.
Pärnu Tammsaare puiestee on Kanali tänavast Riia maanteeni suletud 8. aprillist 15. maini, kaasa arvatud lõik Karja tänavast Mai tänavani. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Kolmapäeval, 8. aprillil kell 9 suletakse liiklejaile Pärnu Tammsaare puiestee Riia maantee ja Kanali tänava vaheline lõik, linnabussid ja operatiivsõidukid hakkavad sõitma Kanali ja Karja tänavat pidi ning Tammsaare puiestee Karja–Mai lõigul.

Ülejäänud liiklejaile on Tammsaare puiestee Kanali tänavast Riia maanteeni suletud, kaasa arvatud Tammsaare puiestee Karja tänavast Mai tänavani, mida kasutavad bussid ja operatiivsõidukid. Ümbersõit on Riia maantee ja sinna viivate tänavate kaudu.

Tammsaare puiestee Kanali tänava ja Riia maantee vahelisele lõigule jäävad linnabusside peatused (Hotell Strand ja Kuke) suletakse, Kuke peatus viiakse ajutiselt Mai tänavale.

Selline liikluskorraldus kehtib Pärnu linnavalitsuse meedianõuniku Teet Roosaare teatel 15. maini, mil loodetakse tööd Tammsaare puiestee Riia maantee ja Karja tänava vahelisel lõigul lõpetada. Karja tänavast Kanali tänavani jätkuvad tööd 19. juunini.

“Tammsaare puiestee Riia maantee ja Kooli tänava vahelisel lõigul laiendatakse tänavat seoses sisejulgeolekumaja ehitamisega,” selgitas Roosaar. Ta lisas, et Tammsaare puiestee Kooli–Kanali lõigul hakkab OÜ Viamer Grupp linnavalitsuse tellimusel sõidutee asfaltkatet uuendama ja tee linnapoolsesse serva kõnniteed ehitama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles