Sinililleõiega anname au veteranidele erioludeski

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Pärnu Postimehe toimetus on andnud sinilillesümboolika ostuga veteranidele au aastaid. Pilt mullu aprillist­.
Pärnu Postimehe toimetus on andnud sinilillesümboolika ostuga veteranidele au aastaid. Pilt mullu aprillist­. Foto: Silvia Paluoja

Täna toimunuks Pärnus rahvalik Sinilillejooks, mis nagu teisedki avalikud üritused on eriolukorras tühistatud, kuid sinilillekampaania “Anname au!” jätkub seitsmendat kevadet ja tipneb veteranipäevaga, kuid Veteranirockita.

Sinilillekampaaniat korraldab MTÜ Eesti Vigastatud Võitlejate Ühing koos Naiskodukaitsega ja 30. aprillini kogunenud tuluga aida­takse Kuressaare haiglal soetada seadmeid, mittetulundusühingul Peaasjad jätkata vaimse tervise edendamist, rajada Narva välijõusaal, invaspordiliidul korraldada istevõrkpalli treeninguid.

Erilistes tingimustes saame väikese sinililleõie kandmisega näidata oma toetust kaitseväe ja Kaitseliidu veteranidele sotsiaalmeedias, järgides kodus püsides veteraniülesannet (ehk -challenge). Sümbolõis rinnas, tehke kaks minutit jutti kätekõverdusi või istessetõusu, pange tulemus kirja ning saatke foto või videoklipp, kasutades teemaviidet #veteraniväljakutse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles