Kodurežiim ja kevad andsid hoo ehitusele ja paberimajandusele

Merle Rallmann
, veebitoimetaja
Copy
Nii kodanikel, ehitusfirmadel kui arhitekti- ja projekteerimisbüroodel on kodurežiimil rohkem aega projekte lõpetada ja dokumentatsiooniga tegelda.
Nii kodanikel, ehitusfirmadel kui arhitekti- ja projekteerimisbüroodel on kodurežiimil rohkem aega projekte lõpetada ja dokumentatsiooniga tegelda. Foto: Urmas Luik

Ehitusega seotud pöördumised sagenevad igal kevadel, ent tavaliselt jaotuvad need pikema aja peale. Tänavu on eriolukorra tõttu nii kodanikel kui ehitusfirmadel, arhitekti- ja projekteerimisbüroodel kodus või kodukontoris parasjagu aega projekte lõpetada ja dokumentatsiooniga tegelda. Seetõttu on osa ametnikestki ülekoormatud.

Pärnu linnavalitsuse planeerimisosakond teatas, et järsult kasvanud pöördumiste hulga tõttu tuleb kodanikel arvestada tavapärasest pikema menetlusajaga. Kuna linnavalitsuses ja osavallakeskustes kodanikke vastu ei võeta, laekuvad kõik küsimused, päringud ja taotlused e-posti või telefoni teel.

“Vastuvõttu ei toimu, kuid paljud kodanikud ning ettevõtted soovivad nõu küsida, dokumente korda ajada, infot vahetada,” rääkis Pärnu linnavalitsuse kommunikatsioonispetsialist Anu Villmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles