Pärnumaa spordiliidu tegevjuht: Ükski klubi pole teada andnud, et neil oleks tohutult keeruline

Märt Pilme
, reporter
Copy
Pärnumaa spordiliidu tegevjuht Kaisa Kirikal ja tema neljajalgne sõber Tori üritavad eriolukorra ajal võimalikult palju kodukandis Audrus metsas kilomeetreid mõõta.
Pärnumaa spordiliidu tegevjuht Kaisa Kirikal ja tema neljajalgne sõber Tori üritavad eriolukorra ajal võimalikult palju kodukandis Audrus metsas kilomeetreid mõõta. Foto: Mailiis Ollino

Pärnumaa spordiliit ühendab 62 siinset klubi. Kui tavaliselt korraldaks liit võistlusi, koolitusi ja seminare, tuleb praeguses eriolukorras mõelda raamidest välja: mil moel hoida inimesi piirangutest hoolimata aktiivsena ja kuidas maakonna spordiklubid keerulise aja valutult üle elaksid?

“Üritame välja nuputada, kuidas inimesi liikuma motiveerida ja milliseid kampaaniaid saaks korraldada, rikkumata eriolukorra reegleid ja tegemaks inimestele selgeks, et hommikust õhtuni kodus istuda ei ole tervislik,” lausus Pärnumaa spordiliidu tegevjuht Kaisa Kirikal, kellele teeb muret peagi algav koolivaheaeg, mis võib kaasa tuua noorte kogunemisi. “Mõtleme, kas on mingit varianti, kuidas lapsi innustada perega koos tegutsema, et neid kampu nii palju ei oleks.”

Peale ennetusmeetmete on Pärnumaa spordiliidu töös tähtsal kohal siinsete spordiklubide käekäik. Koondatakse infot, millised mured neid praegu kimbutavad, et üheskoos neist jagu saada. “Proovime koostöös Eesti Olümpiakomitee ja kultuuriministeeriumiga leida lahendusi ja raha,” kinnitas 30aastane spordijuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles