Lahenduste otsingul

Kalev Vilgats
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GoBus Pärnu juhataja Andrus Kärpuk
GoBus Pärnu juhataja Andrus Kärpuk Foto: Urmas Luik

Uuest aastast on muudatusi linnadevahelises bussiliikluses. Sõitjad ei ole ümberkorraldustega rahul, sest pikeneb niisama Tallinnas viibimise aeg.


GoBus Pärnu juhataja Andrus Kärpuk, miks on 1. jaanuarist käigust ära kell 14.15 väljunud Pärnu-Tallinna buss, mis sõitis ka Balti jaama ja sadama A ja B terminali ning oli populaarne nende hulgas, kellel oli vaja jõuda õhtustele reisilaevadele?


Kell 14.15 Pärnust väljuv buss ei sõida 1. jaanuarist sadamasse seetõttu, et nüüd, kus meil enam maaliinide tööd pole, peab nimetatud buss tegema päevas kaks ringi liinil Pärnu-Tallinn. Koos sadamasse sõiduga läheks bussijuhi sõiduaeg pikemaks, kui seadus lubab. Seetõttu olime sunnitud sadamasse sõidu ära jätma. Otsime probleemile lahendust, aga esialgu seda leitud ei ole.



GoBus Pärnu bussid sisenevad Tallinna Järvevana teed mööda. Miks ei võiks bussijuht soovijate olemasolul viia inimesi ka lennujaama?


Tallinna lennujaama sissesõit mõne sõitja soovil ei ole võimalik, sest see kahjustaks bussijaama sõita soovijate huve ja neid inimesi on üldjuhul rohkem.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles