Siim Suursild: Sild kui valge hobune valimisteks

Copy
Rae tellitud Kesklinna silla uuringust võib lugeda, et ülevaatuse käigus tuvastati betoonplaatides, deformatsioonivuukides, tugiosades ja teraskonstruktsioonis samad vead ja puudused, millele juhiti tähelepanu juba 1995. aastal.
Rae tellitud Kesklinna silla uuringust võib lugeda, et ülevaatuse käigus tuvastati betoonplaatides, deformatsioonivuukides, tugiosades ja teraskonstruktsioonis samad vead ja puudused, millele juhiti tähelepanu juba 1995. aastal. Foto: Mailiis Ollino

Praegune keskera­kondlik koalitsioon on muutnud kolmanda silla valgeks hobuseks, millel nagu kindral Johan Laidoner uhkelt järgmistele valimistele sõita.

Uut silda on tarvis, selle vajaduses ei kahtle keegi, seisma jääb see aastateks, aastateks on tagatud pärnakate tänugi. Seevastu riske, mis halval juhul võivad viia inimohvrite, paremal aga tugeva marutuuleni linna raha­kotis, valgest hobusest unistav koalitsioon ei näe.

Rae tellitud Kesklinna silla uuringust võib lugeda, et ülevaatuse käigus tuvastati betoonplaatides, deformatsioonivuukides, tugiosades ja teraskonstruktsioonis samad vead ja puudused, millele juhiti tähelepanu juba 1995. aastal. Halvas ja halvenenud ­seisukorras on betoon, armatuurid ja teraskonstruktsioonid.

Tagasi üles