4H liikmed kogunesid Tootsi laagrisse

, Eesti 4H noortejuhatuse sekretär
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
4H laager "Õpime tegutsedes" Tootsis.
4H laager "Õpime tegutsedes" Tootsis. Foto: Erakogu

Vaheaja viimastel päevadel sõitsid 4H Pärnumaa piirkonna noored kokku Tootsi, et osaleda laagris „Õpime tegutsedes“, laagri korraldas seekord 13-liikmeline Pärnumaa noortejuhatus.

Kui noored olid laagrisse kohale jõudnud ja ennast korralikult sisse seadnud, koguneti saali, kus laagrit olid avama tulnud Tootsi põhikooli direktor Jüri Mets ja Tootsi vallavanem Kalev Kaljuste, kes soovisid noortele ettevõtmiste kordaminekut ja head uut aastat.

Seejärel tuli külla politsei. Tutvuti politseikoerte tööga ja kummutati müüte eri ainete alkoholisisaldusest. Näiteks kontrolliti, kas Tõmmu kommist on ikka võimalik promillid külge saada.  

Pärast seda oli käes meisterdamise aeg. Noored valmistasid vildist roose ja kaunistasid nendega seejärel pudeleid. Hiljem mängiti koos lõbusaid mänge, mis kõigile palju nalja pakkusid, ja õpiti selgeks kolm seltskonnatantsu: rumba, aeglane valss ja džaiv.

Õhtul tuli külla Marge Lumisalu, kes viis läbi väga huvitava Jaapani programmi. Ja siis oli käes aeg õhtu naelaks. Noored mängisid koos telesaatel põhinevat mängu „Vali mind!“, kust kolm toredat noormeest õhtu lõpuks neiu leidsid, kellega koos auhind vastu võtta.

Vaadati ära ka ilutulestik, mis oli saadud sponsorlusena firmalt Ruf Eesti AS. Loomulikult ei puudunud õhtust disko ja tantsumaraton.  

Reedel õppisid noored hiphoptantsu, mis kõigile väga meeldis. Siis oligi käes aeg laager lõpetada. Noored lahkusid laagrist hea tujuga ja jäävad ootama järgmist 4H üritust.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles