Uus Eesti bänd esitab Bravos rokiparemikku

Andris Tammela
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pappa Lucca.
Pappa Lucca. Foto: Urmo Luts

Sel laupäeval astub Pärnu südalinna ööklubi Bravo lavale ligi poolteist aastat tegutsenud Eesti bänd Pappa Lucca, mis kaverdab rokiklassikat.

Bändi eestvedaja, heliloojana tuntust kogunud Elmar Liitmaa sõnade kohaselt otsustasid rokitaustaga inimesed panna kokku bändi, mis mängiks rokiklassikasse kuuluvaid hitte.

“Ei tulegi meelde, et Eestis oleks mõni selline bänd,” ütles Liitmaa. “Aga rahvale on see siiani hästi peale läinud ja omal on hästi lõbus.”

Pappa Lucca repertuaarist leiab kaverdatuna väga erinevat muusikat. Mängitakse näiteks Michael Jacksonit ja The Beatlesit, aga ka rokihitte nagu AC/DC “Highway To Hell” ja Metallica “Enter Sandman”. Kavas on muusikat sellistelt kuulsustelt nagu Bon Jovi, Nickelback, Disturbed, Korn jt.

Bravot haldava osaühingu Blauinvest tegevjuhi Ahti Kuke sõnade järgi on tegu Eesti muusikamaailmas väga hea ja omanäolise projektiga, mille järele on juba ammu vajadus olnud ning mida tasub seetõttu kindlasti vaatama tulla.

1,5 aastat tegutsenud Pappa Lucca koosseis on võrreldes algsega tublisti muutunud ja Liitmaa sõnade kohaselt moodustavad koosluse praegu muusikud, kes sobivad laval hästi kokku.

Nii on laupäeval Bravo laval kitarrist Liitmaa kõrval solisti Rait Sohkin, klahvpillimängija Jevgeni Babkin, bassimees Peeter Metsar ja trummar Jaan Liinat.

“Igasugune rokirahvas on laupäeval Bravosse oodatud ja usun, et suudame pakkuda neile hea kontserdi,” ütles Liitmaa. “Tavaliselt teeme täispika, ligi 1,5 tundi vältava kontserdi, millel esitame reeglina lugusid, mida enamik üle 20aastasi on kuulnud.”

Pappa Luccat soojendab ja jahutab DJ Jürgen Allik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles