Varje Tipp: Volikogu ei riskinud laste tervisega (1)

Varje Tipp
, Pärnu abilinnapea
Copy
Koduhoiu korraldamine on Pärnu abilinnapea Varje Tipu sõnutsi peredele märksa kulukam võrreldes kohatasuga linna lasteaedades.
Koduhoiu korraldamine on Pärnu abilinnapea Varje Tipu sõnutsi peredele märksa kulukam võrreldes kohatasuga linna lasteaedades. Foto: Kadrina vald

Mul on kahju, et Pärnu linnavolikogu opositsioon oli valmis riskima laste tervisega. Kõigi lastevanemate lasteaia osalustasust vabastamine mai lõpuni toonuks kaasa olukorra, kus laste kollektiivi tagasitoomisega oleks hakatud kiirustama, seades ohtu nii enda kui ülejäänud laste tervise.

Enne eriolukorra väljakuulutamist käis Pärnu ja tema osavaldade lasteaedades 2746 last. Märtsi teises pooles julgesid järeltulija kohale tuua 143, aprilli esimeses pooles 204 ja teises 281 lapse vanemad. Mais on lasteaias käijaid seni olnud 809, kuu teise poole prognoos on 1000.

Linnavalitsus on kogu aeg lasteaedu avatuna hoidnud, pakkudes lapsehoidmist töövälisel ajalgi. Ühtlasi oleme rõhutanud, et mida vähem lapsi viirusohu perioodil lasteaias käib, seda ohutum neil seal on.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles