Pärnu Rannastaadioni miinus jäi kardetust väiksemaks

Märt Pilme
, reporter
Copy
Pärnu Rannastaadioni juhataja Tair Antoni sõnutsi läheb neil ürituste mõttes hästi: võistlusi toimub samas mahus kui mullu.
Pärnu Rannastaadioni juhataja Tair Antoni sõnutsi läheb neil ürituste mõttes hästi: võistlusi toimub samas mahus kui mullu. Foto: Urmas Luik

Pärnu Rannastaadioni juhataja Tair Anton kartis, et viiruse levik paneb nende tegevusele suurema põntsu. Õnneks möödus pahalane oodatust kiiremini.

“Nüüd, kui staadioni avasime, oleme justkui tammi tagant lahti lastud. Üritusi ja inimesi tuleb uksest ja aknast. Laagrite suhteski helistatakse,” rõõmustas Anton, kelle sõnutsi tühistati viirusperioodil palju kokkuleppeid.

Kui eilses lehes kirjutasime, et Jõulumäe tervisespordikeskusele ­pani keeruline periood 200 000eurose põntsu, siis Rannastaadionil see number nii suur pole.

“Otseselt saamata jäänud tulu ja arvestades lumepalliefekti, mis suve peale tekib, on kuskil 75 000 – 80 000 eurot,” avaldas juhataja. “Kui maja kinni läks ja tuli palju äraütlemisi ja hakkasin rahanumbreid kokku lööma, mõtlesin küll, et johhaidii ... Aga nüüd tuleb tunnistada, et koroona läks kardetust kiiremini mööda.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles