Pärnu Kesklinna sillal laupkokkupõrke põhjustanu võeti vahi alla (1)

Lauri Habakuk
, tegevtoimetaja
Copy
Chrysleri juht rääkis vahetult pärast kokkupõrget, et tema tuli kesklinna poolt, kui Mercedese juht järsult vastassuunda pööras. Pärast matsu astus juhtunu põhjustaja autost välja, oksendas ja viskas midagi sillalt jõkke.
Chrysleri juht rääkis vahetult pärast kokkupõrget, et tema tuli kesklinna poolt, kui Mercedese juht järsult vastassuunda pööras. Pärast matsu astus juhtunu põhjustaja autost välja, oksendas ja viskas midagi sillalt jõkke. Foto: Pärnu Postimees

Nädala eest Pärnu Kesklinna sillal autoga vastusõitjale sisse põrutanud Chris Matsalu istub nüüd riivi taga.

Politsei kahtlustab, et 26aastane Matsalu oli laupkokkupõrke põhjustamise ajal narkojoobes. Kuigi pärast avariid Pärnu haiglas temalt võetud narkoproovi tulemusi pole veel laekunud, on juba teada, et enne 15. mai pauku oli sama mees vähemalt kolmel korral autot narkouimas juhtinud.

Kui Matsalu kitsukesel Kesklinna sillal mõneks ajaks liiklushäiringu põhjustas, oli juba käimas kriminaalasi, kus teda kahtlustati kahes narkojoobes roolikeeramise juhtumis.

Pärnu maakohus nõustus täna Lääne ringkonnaprokuratuuri taotlusega mees vahi alla võtta. Kindlas kohas on kahtlusalune üleeilsest, mil politseinikud ta kinni nabisid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles