Liiga jätkuks valmistuv Pärnu Vaprus tegi treeningmängus viigi, PJK sai suure võidu

Pärnu Postimees
Copy
Pärnu Vapruse meeskond tegi treeningmängus viigi Keila tiimiga.
Pärnu Vapruse meeskond tegi treeningmängus viigi Keila tiimiga. Foto: Mailiis Ollino

Koroonaviiruse tõttu kahe ja poole kuu pikkusele mängpausile jäänud Pärnu Vapruse jalgpallimeeskond, kes valmistub nädala pärast jätkuvaks esiliiga hooajaks, tegi treeningmängus viigi Keila jalgpalliklubi tiimiga.

Esiliiga B-tasandil osalev Keila meeskond hakkas kodustaadionil pärnakatele südilt vastu ja lõpuvile kõlades oli tablool 3:3 viigiseis.

Vapruse kaitsja Uku Kõrre ütles meeskonna sotsiaalmeedia lehel, et pärnakad suutsid domineerida ja tekitada ohtlikke olukordi, kuid enamik neist raisati ja endale lasti lüüa kaks rumalat väravat.

„Teisel poolajal tegime palju vahetusi, poisid tulid näljaselt peale ja lõid ruttu kaks tagasi, kuid kahjuks kinkisime lõpus Keilale viigivärava,” ütles Kõrre. „Natuke jääb kripeldama, et kaitset ei saanud pidama, aga kuna tegemist oli siiski vaid treeningmänguga, hoiame pea püsti ja valmistume juba Vändraga mänguks.”

Vändra Vaprusega mängivad Pärnu vapruslased juba laupäeval Rannastaadionil, kui jätkub märtsis eriolukorra tõttu pooleli jäänud vutihooaeg.

Kolmas esiliigas kaasa tegev Pärnu vutitiim Pärnu jalgpalliklubi sai treeningmängus suure 8:0 võidu esiliiga B-tasandil osaleva Läänemaa jalgpalliklubi tiimi üle.

Pärnu jalgpalliklubi kohtub järgmisel pühapäeval esiliiga teises voorus koduväljakul Kohtla-Järve Järvega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles