Motomehed avasid võistlushooaja Pärnus

Joel Kukk
Copy
Kaherattaliste tsiklite taltsutajad sööstavad rajale.
Kaherattaliste tsiklite taltsutajad sööstavad rajale. Foto: Rauno Kais

Pärnu motoklubi Kolmapäevakrossi karikasarja avaetapil kihutas lennuvälja motopargi rajal 40 sportlast ja paremus selgus kolmes arvestuses.

Suurte soolode klassis teenis kahe sõidu kokkuvõttes esimese auhinna Tanel Rauk Jõhvi motoklubist, teiseks tuli Romeo Karu VKJ Racingust ja kolmas oli Mikk Martin Lõhmus HRC Racingust. Pärnu parimana sai Marek Künnapas neljanda tulemuse, viienda koha punktid noppis Kermo Uue Roosna-Allikult ja kuues oli Paikuse motoklubi võidusõitja Danel Dreving.

Väikeste soolode konkurentsis pani oma paremuse maksma kodurajal sõitnud Joosep Pärn, järgnesid Gregor Kuusk Redmotost ja võitja klubikaaslane Tristan Loob. Esikuuikusse mahtusid veel Sõmerpalu poiss Kaspar Uibu, Jan-Marten Paju Redmotoklubist ja pärnakas Rommi Semenov.

Quadracer’ite duellis alistas kolmekordne Euroopa ja viiekordne Eesti meister Kevin Saar veenva ülekaaluga Virgo Miti Paikuse klubist.

Sel aastal algavad motokrossi Eesti meistrivõistlused 4. juulil Karksi-Nuia külje all Ainja rajal ja kokku on kavas kuus etappi. Pärnu lennuvälja motopargis jahivad kaherattaliste tsiklite taltsutajad meistrisarja punkte 18. juulil ja päev hiljem on rajal quadracer’id ja külgvankrid. Tihemetsas Lauri krossirajal saab Eesti ässade medaliheitlust nautida 20. augustil.

TOP200 harrastajate karikasarjas on tänavu lühenenud hooaja tõttu harjumuspärase kümne etapi asemel seitse ja Eesti noorte meistri- ja karikavõistluste võitjad selguvad kuue etapiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles