Kolmapäevakrossi karikasari kogub tuure

Joel Kukk
Copy
Pärnu motoklubi värvides kihutav Jörgen-Matthias Talviku nautis kodurajal võidurõõmu.
Pärnu motoklubi värvides kihutav Jörgen-Matthias Talviku nautis kodurajal võidurõõmu. Foto: Rauno Kais

Pärnu motoklubi traditsioonilisel kolmapäevakrossi sarivõistluse teisel etapil kihutas lennuvälja motopargi rajal 63 sportlast ja paremus selgus kolmes arvestuses.

Kaherattalisi tsikleid taltsutavate meeste suurte soolode konkurentsis oli kahe sõidu kokkuvõttes parim Jörgen-Matthias Talviku Pärnu motoklubist, teiseks tuli Johannes Nermann (A1M team) ja kolmanda koha sai Martin Michelis Sõmerpalu klubist. Esikolmikule järgnesid Nermanni klubikaaslased Henry Vesilind ja Kaarel Tilk ning Tanel Rauk Jõhvist.

KTMi taltsutav pärnakas Joosep Pärn võitis ülekaalukalt mõlemad juunioride sõidud.
KTMi taltsutav pärnakas Joosep Pärn võitis ülekaalukalt mõlemad juunioride sõidud. Foto: Rauno Kais

Juunioride ehk väikeste soolode klassis pani pärnakas Joosep Pärn mõlemas sõidus oma paremuse maksma, talle järgnesid Sõmerpalu klubi tulevikulootused Sebastian Leok, Kaspar Uibu ja Mark Peterson. Viiendaks tuli Jan-Marten Paju ja kuues oli Gregor Kuusk. Mõlemad poisid kuuluvad Redmoto klubisse.

Quadracer’ite arvestuses oli avasõidus Paikuse noormehe Virgo Miti ees kiireim Euroopa meister Kevin Saar Pärnu motoklubist, kes teises sõidus ei startinud ja etapivõidu sai ainsana distantsi läbinud Mitt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles