Toomas Kivimägi: Rail Balticuga venitamine on valitsuse püsimise hind (1)

Toomas Kivimägi
Copy
Toomas Kivimägi oponeerib Jaak Aabile Pärnumaa maakonnaplaneeringu uuendamise teemal ja ütleb, et variserlik on väide, justnagu oleks see ainuvõimalik tee, täitmaks riigikohtu otsust.
Toomas Kivimägi oponeerib Jaak Aabile Pärnumaa maakonnaplaneeringu uuendamise teemal ja ütleb, et variserlik on väide, justnagu oleks see ainuvõimalik tee, täitmaks riigikohtu otsust. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Kahtlused Rail Balticule (RB) takistuste veeretamise suhtes meilt endilt tekkisid juba Toompea valitsuskoalitsiooni sünnil. Eesti Konservatiivse Rahvaerakond (EKRE) on otsesõnu väljendanud, et ei soovi kiiraudtee ehitamist. Taganemistee on ka koalitsioonileppesse sisse joonistatud. 

Viimati kinnitas eelöeldut rahandusminister Martin Helme kommentaar paari nädala eest: “Olen alati seisnud suhtluses nii oma Eesti kui Euroopa kolleegidega selle eest, et raha ei peaks minema Rail Balticule /.../.” M.O.T.T.

Jüri Ratas elab mingis teises maailmas, ta ei saa või ei taha saada aru, et EKRE, olles võimu juures, tegutseb selle nimel iga päev. Kuigi tundub, et Ratas saab aru, aga laseb sel kõigel sündida, sest vastasel korral tuleks loovutada peaministri tool. Las minna ...

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles