Laulukonkurss Püüne tuleb tänavu virtuaalne

Johanna Roos
, kultuurikorraldaja
Copy
Pärnu ühisgümnaasiumi laulukonkursil Püüne osalevad kooliõpilased nii soololaulude, kahe­mehe- kui suuremate bändidega. Üles astuvad vilistlased ja õpetajadki.
Pärnu ühisgümnaasiumi laulukonkursil Püüne osalevad kooliõpilased nii soololaulude, kahe­mehe- kui suuremate bändidega. Üles astuvad vilistlased ja õpetajadki. Foto: Karoliine Aus

Pärnu ühisgümnaasiumi muusikaõpetaja Kadri Keskküla eestvedamisel on tavaks saanud igakevadine laulukonkurss Püüne, kus osalevad kooliõpilased nii soololaulude, kahemehe- kui suuremate bändidega. Üles astuvad vilistlased ja õpetajadki. Näis, et sel aastal võib sündmusele saatus­likuks saada koroonakarantiin ja eriolukord. Korraldajad ei lasknud end sellest morjendada: kontsert-konkurss kolib veebi.

Üle kümne aasta toimunud laulukonkurss on viiruse kiuste võtnud uue kuue: kokku on pandud suurem meeskond, käivad helisalvestused ja filmivõtted, lava on aulast kolinud hubasesse muusikaklassi, sest sel aastal füüsilist publikut pole. Küll võetakse lauluproovi kaasa desovahend.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles