Meisterkokad: kvaliteetsetel sütel võib grillida kõike, mis pole vedel

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Enn Tobreluts soovitab grillida arbuusigi.
Enn Tobreluts soovitab grillida arbuusigi. Foto: Erakogu

Käes on eestlaste lemmikaeg - grillihooaeg. Uurisime kolmelt meistergrillijalt nii kodu- kui ka välismaalt, mida moodsat nemad sel suvel küpsetavad. Sekka jagasid kokad kasulikke õpetussõnu ja nippe.

“Toit ja just grillitud toit on trendikas igal ajal, eestlaste jaoks üldiselt ka iga ilmaga, sest paljude eestlaste jaoks on grillimine väga südamelähedane tegevus,” rääkis Eesti üks tunnustatumaid grillmeistreid Enn Tobreluts.

Selleks et grillimisega üldse algust teha, on kõikide meiega rääkinud kokkade sõnade järgi esmalt vaja head sütt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles