Favoriidid panid ringrajal oma paremuse maksma

Joel Kukk
Copy
Mitsubishi Lanceril kihutav Mart Tikkerbär on sel hooajal võitnud superkrossi karikasarja vabaklassis kõik neli etappi.
Mitsubishi Lanceril kihutav Mart Tikkerbär on sel hooajal võitnud superkrossi karikasarja vabaklassis kõik neli etappi. Foto: Pille Russi

Pärnumaa tehnikaspordikubi Erki Sport superkrossi karikasarja neljandal etapil kihutas auto24ringi rallikrossirajal üle poolesaja sportlase Eestist, Lätist ja Leedust.

Esiveoliste autode finaalsõidus tuiskas esimesena finišisse Mitsubishi Colt roolis Kevin Allik, kannul Läti piiga Marta Starka Ford Pumaga ja Erki Külvi Honda Civicuga. Tagaveoklassis nautis teist etappi järjest võidurõõmu Ford Sierral kihutav Vjatšeslav Serov, teiseks tuli Raul Laanisto VAZ 2106ga ja kolmas oli Argo Verk, kes sõitis BMW 318ga. Vabaklassis oli nii eelsõitudes kui finaalis kiireim Mart Tikkerbär (Mitsubishi Lancer EVO 6), teise auhinna teenis Marko Muru (Honda Civic Type R) ja kolmanda koha saavutas Maiko Tiits (BMW 328).

Rahvakrossi klassis teenis etapivõidu superkrossi karikasarja staažikaim võistleja Margus Suigusaar (Opel Astra), järgnesid Alar Allik (Mazda M3) ja Veiko Pomber (Lada Samara). 650 ccm krosskartide konkurentsis pani lõunanaaber Davis Tobiass oma paremuse maksma, teise auhinna sai Laur Langeproon ja kolmandaks tuli vanameister Peep Langeproon.

Pika ja sündmusrohke võistluspäeva viimases vaatuses, superfinaalis napsas teist etappi järjest võidu Külvi, teise auhinna vääriliselt kihutas Suigusaar ja kolmas oli Pomber.

Superkrossi karikavõistluste järgmine etapp sõidetakse augusti esimesel nädalavahetusel taas auto24ringil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles