Pärnu täiskasvanute gümnaasium: Soovime jätkata iseseisvalt (2)

Signe Tohv
, Pärnu täiskasvanute gümnaasiumi vilistlane, Tartu ülikooli eripedagoogika tudeng
Copy
Signe Tohv kirjutab enda ja Pärnu täiskasvanute gümnaasiumi õpetajate nimel, et nüüdseks on koolo hoolekogu, töötajad, õppijad ja vilistlased seisukohal, et parim viis pakkuda täiskasvanud õppijale mitmekesiseid õppimisvõimalusi on jätkata iseseisva üksusena.
Signe Tohv kirjutab enda ja Pärnu täiskasvanute gümnaasiumi õpetajate nimel, et nüüdseks on koolo hoolekogu, töötajad, õppijad ja vilistlased seisukohal, et parim viis pakkuda täiskasvanud õppijale mitmekesiseid õppimisvõimalusi on jätkata iseseisva üksusena. Foto: Urmas Luik

Johtuvalt vajadusest renoveerida Pärnu Tammsaare kooli maja ja riigile sellega seonduvate kulutustega andis linnapea Romek Kosenkranius 2018. aasta 27. juunil lubaduse alustada läbirääkimisi Pärnu täiskasvanute gümnaasiumi (PTG) riigile üleandmiseks, et liikuda kuluefektiivsuse suunas ja vältida rahalisi sanktsioone. PTG on esitanud oma visiooni võimaliku liitumise kohta Pärnumaa kutsehariduskeskusega (PKHK), sest algselt lähtusime samast sihtrühmast, täiskasvanud õppijast.

Kaks aastat tagasi oli PTG valmis kõnelusteks, kaaludes peale PKHK ühinemist Koidula gümnaasiumi kui Pärnu teise riigikooliga. Nüüdseks on PTG (hoolekogu, töötajad, õppijad ja vilistlased) seisukohal, et parim viis pakkuda täiskasvanud õppijale mitmekesiseid õppimisvõimalusi on jätkata iseseisva üksusena.

Artikkel on kirjutatud koostöös Pärnu täiskasvanute gümnaasiumi õpetajatega.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles